Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UCL'de ilk 24 ve sonrasında 1 tur geçebilirsek bu yıl başarılı olduk derim. Ona göre kadro kurulsun.

30lu yaşları görmeden araba giden topçunun öz saygısı yoktur..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizi yönetenlerin kim olduğu gerçeğini suratımıza tokat gibi çarpmış..

İcardi'den sonra Araplar yine başardılar kendilerine sövdürmeyi.

İstediğin kadar para harca, istediğin adamı getir tutkuyu devşiremezsin. Deve yarışı izleyip ihramla gezen adamlara futbol/basketbol taraftarlığı kültürünü aşılayamazsın. Kendileri zevk almıyorlar milletin almasını da engelliyorlar anasını satayım.
42 milyon avroya kimse beni bir saniye tutamaz aninda gider beyaz ortuyu giyer yallah demeye başlarım para degil servet

Bizi yönetenlerin kim olduğu gerçeğini suratımıza tokat gibi çarpmış..

Sonunda gerçekleri söyleyen birisi çıkmış.

Erden Icardi mevzusunda bile itidalli konuşuyordu 22 istiyordu PSG ve 10a kadar indirdik de aldık indirim bekleyp.

Adam sene sonunda karar vereceğim derken sen biz parasını hazırladık isterse kalır dersen yarın adam kalıcam alın dediğinde alamazsan hesabını kimseye veremezsin.

Sen futbolcu gözünden söylüyorsun. Ben Arapların gözünden söylüyorum. Boşuna yakıyorlar bu serveti.
Servet derken devlet dagitiyor zaten paralari bir cok oyuncuyu devlet karsiliyor sorun yok adamlar icin
50 sene sonra petrol ise yaramayinca bok denizinde yuzecekler simdi sefa sürüyorlar

Servet derken devlet dagitiyor zaten paralari bir cok oyuncuyu devlet karsiliyor sorun yok adamlar icin
50 sene sonra petrol ise yaramayinca bok denizinde yuzecekler simdi sefa sürüyorlar
Yok işte devleti diyorum boşuna yakıyor bu paraları. Kulüplerinden de bahsetmiyorum. Şu Ronaldo'ya verdikleri paraların bile hiçbir karşılığı yok, bir de üstüne milletin kariyeri tepetaklak gidiyor, Avrupa'da futbolcu izlemek isteyenleri de engelliyorlar.

Kafayı resetlemek için bir süt sezonu gerekmiyor mu sizce de ya?

Çok gerildik şu son 3 sezon

Yok işte devleti diyorum boşuna yakıyor bu paraları. Kulüplerinden de bahsetmiyorum. Şu Ronaldo'ya verdikleri paraların bile hiçbir karşılığı yok, bir de üstüne milletin kariyeri tepetaklak gidiyor, Avrupa'da futbolcu izlemek isteyenleri de engelliyorlar.
Bosuna degil aslinda adamlar çölün ortasinda su yok kazmayi vur petrol çıkıyor Dubai denen colden bozma sehir her sene milyon usd kazaniyor
Nasil reklam yapican Arabistandaki birsuru seyh dubaide katarda yatirimlari var
Reklamin kolay yolu topcu diyorlar
Onlar harcadigi parayi cikariyordur

Hatipoglunun köpekleri yine Kavukcuya itibar suikasti pesinde

yemeyin sayin renkdaslarim

hazirsa hazirdir parasi

bu hatipoglu cok cok tehlikeli biri

biz bu adamdan kurtulamayacagiz galiba

sampiyon olmusuz osimhene laf atiyor sadece o sampiyon yapmadi diye
okadar belli ki osimheni istemedigi!!!!!

hatipoglunun köpeklerini tek tek ifsa edecegim bu yaz
bu adam kesinlikle Galatasaray uzerinden para kazandigina inaniyorum artik
bu is sadece mallikla, salaklikla, nitelikle alakali bir konu degil

bu herif gsyiadi kullanarak kendini yönetime atti ve cok net kötülük pesinde bu herif!!!

ne yazik ki kulup icindekiler kör ve bunu göremiyor sanirim

kavukcuya ocak ayinda operasyon duzenledi bu herif ali naci, can tongo, yakup, nevzat ve haluk uzerinden!
unutmayin bunu!
haluk hic hatipogluna dokunmadan kavukcuyu istifaya davet etmisti! UNUTMAYIN!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt