- 1 Şubat 2009
- 25.092
- 25.277
- 3.468
UCL'de ilk 24 ve sonrasında 1 tur geçebilirsek bu yıl başarılı olduk derim. Ona göre kadro kurulsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
42 milyon avroya kimse beni bir saniye tutamaz aninda gider beyaz ortuyu giyer yallah demeye başlarım para degil servetİcardi'den sonra Araplar yine başardılar kendilerine sövdürmeyi.
İstediğin kadar para harca, istediğin adamı getir tutkuyu devşiremezsin. Deve yarışı izleyip ihramla gezen adamlara futbol/basketbol taraftarlığı kültürünü aşılayamazsın. Kendileri zevk almıyorlar milletin almasını da engelliyorlar anasını satayım.
Bizi yönetenlerin kim olduğu gerçeğini suratımıza tokat gibi çarpmış..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim tutkuyu alırlardı ya, 42 versin bana 42 yıllık al-hilal taraftarı olurdumTutkuyu parayla satın alamazsınız
Sen futbolcu gözünden söylüyorsun. Ben Arapların gözünden söylüyorum. Boşuna yakıyorlar bu serveti.42 milyon avroya kimse beni bir saniye tutamaz aninda gider beyaz ortuyu giyer yallah demeye başlarım para degil servet
Servet derken devlet dagitiyor zaten paralari bir cok oyuncuyu devlet karsiliyor sorun yok adamlar icinSen futbolcu gözünden söylüyorsun. Ben Arapların gözünden söylüyorum. Boşuna yakıyorlar bu serveti.
Yok işte devleti diyorum boşuna yakıyor bu paraları. Kulüplerinden de bahsetmiyorum. Şu Ronaldo'ya verdikleri paraların bile hiçbir karşılığı yok, bir de üstüne milletin kariyeri tepetaklak gidiyor, Avrupa'da futbolcu izlemek isteyenleri de engelliyorlar.Servet derken devlet dagitiyor zaten paralari bir cok oyuncuyu devlet karsiliyor sorun yok adamlar icin
50 sene sonra petrol ise yaramayinca bok denizinde yuzecekler simdi sefa sürüyorlar
Sen başka takım tutabilirsin bize bulaştırma bu fikirlerini. Acaba Bayern ya da PSG taraftarı olsan nolurdu senden?Kafayı resetlemek için bir süt sezonu gerekmiyor mu sizce de ya?
Çok gerildik şu son 3 sezon
Bosuna degil aslinda adamlar çölün ortasinda su yok kazmayi vur petrol çıkıyor Dubai denen colden bozma sehir her sene milyon usd kazaniyorYok işte devleti diyorum boşuna yakıyor bu paraları. Kulüplerinden de bahsetmiyorum. Şu Ronaldo'ya verdikleri paraların bile hiçbir karşılığı yok, bir de üstüne milletin kariyeri tepetaklak gidiyor, Avrupa'da futbolcu izlemek isteyenleri de engelliyorlar.
Feramuz şıpsevdi bir uyemizdir.foruma buchi laba da üye fermuzun bu postu okur ve ona gösterir de gelmezse eğer sorumlusu GSC yönetimidir. Cezasını kesin bunun.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sil bunu Ahmed necatinin kramponunun bagcigi olamaz.Ahmet kutucudan bi necati ateş çıkar bence
Artık keyif alamiyorum AlperSen başka takım tutabilirsin bize bulaştırma bu fikirlerini. Acaba Bayern ya da PSG taraftarı olsan nolurdu senden?
Bana neArtık keyif alamiyorum Alper