- 4 Ağustos 2009
- 90.832
- 72.089
- 5.188
Erinc net şekilde yönetime yalakalık yapan biri.Erinç tam bir vasatkrali ya nerde bir luzümsüz adam var onu över. Mesela en son cuestaya bile bir seyler demiştide unuttum foruma atmiştim hatta gülelim diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erinc net şekilde yönetime yalakalık yapan biri.Erinç tam bir vasatkrali ya nerde bir luzümsüz adam var onu över. Mesela en son cuestaya bile bir seyler demiştide unuttum foruma atmiştim hatta gülelim diye.
Tüm zamanlar lig puan durumunda fb bizden 40 puan öndeymiş
İkili maçlarda da bayağı öndeler
Bu nasıl olabiliyo la
7-8m euroya denenebilir.Bu Bulka’nın seneye sözleşmesi bitiyormuş ondan ucuza kapatmaya çalışıyoruz herhalde.
korayda dün saçmaladı biraz
aslında kerem bunların içinde yine en mantıklısıda o da bazen saçmaladımı en saçmalayanı
bizim makarasına totem yaptığımız şeyleri o gerçekden inanarak söylüyor
çok tırsık
kıyıcı ise artık red list bundan sonra taraftar içinden geçecek onun kurtuluşu yok okandan daha çok tepki görecek gsnin ahmet ercanları olacak bundan kaçışı yok!
erinç ise hatipoğlunun köpekliğini yaptığı için bir dönem zaten adamdan saymıyorum daha
kavukcuya sallayıp hatipoğlundan hiç bahsetmedi ocakda
bunları tek tek yazdım ben
haber karşılığı hatipoğlunun köpekliğini yapan herkese köpek gibi davranılacak!
Bende Dua Lipa yoksa gitmiyorum reisTransfer yoksa Yenikapıya kutlamaya falan gitmiyorum
Kolpa kemalmissin he miHazır Maradona da ölmuşken Messi ile Icardi‘yi parçalı altinda baristirma fikri çık aklımdan
Daha önceden de raporlamış bizim ekipAntepten kozlowski beğendiğim bir oyuncu. Sallaiden jelertten frankyden çok daha iyi oyuncu. 2003 olmasından dolayı yeni kurala giriyor
Daha önceden de raporlamış bizim ekip
Osimheni alıp 100 milyon opsiyonu koyup verdiğimiz parayı getirene salarız deriz kendi aramızda biz zararı yok aldığımız paraya salalım kendisini ama kâğıt üstünde 100 yazsın bakarsın biri gelio 100 ü sıkar bence böyle bişeyi kabul edebilirİşin gerçeği zaten daha yüksek paralara Napoli'den ayrılmak istediği ve transferine izin verilmediği için Napoli ile kavgalı birkaç senedir.Kendisinden daha çok menejerlik işleri durumunu belirliyor ama gitmek istemesi nedeniyle sorun yaşaması "Acaba problemli mi? " diyerekten de büyük kulüplerin isteği açısından frenleyici. Çok daha yüksek paralara PSG'ye gideceği dönemde de yaşadığı sakatlıklar ve maske takma zorunda olması da Avrupa'ya transferini engelledi. Bize gelmeden Arabistan'a gitmeyi de kabul etmişti çıkış maddesi koyup.
Özetle isteği, istediği Napoli'den de kazandığından daha yüksek maaşa(11 m. euro net) daha büyük bir kulübe transfer.O teklifi alamazsa (Yukarıda anlattığım süreçten dolayı çok zor.)
ibre 75 m. serbest kalma maddesi aktif olaraktan çok para veren Arap kulüplerine sonra da bize döner.
Burada detay nokta çok önemli, seneye Dünya Kupası olacağı için oradaki performans ile de yine Avrupa kapıları açılır beklentisi vardır. İdman kalitesi ve Şampiyonlar Ligi avantajı ile bu bir seneyi bizde geçirebilir. Benim tahminim formunu yakalamışken 1 sene daha devam edeceği ve Dünya Kupası sonrası gideceği. (Ya Avrupa ya Arabistan.)