Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.672
- 37.107
- 3.798
TR'ye gelme ihtimali zaten imkansıza yakında artık hiç yok. Liverpool alır.
Bu da çok zor ama ufakta olsa bir şans vardır belki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az sonra geliyom.Etiketleme lan şimdi gelip kadro yapacak yine
Değişmeli oynatırlar. Hem o kaleci de alışır Pl'ye Kelleher'i de satarlar Aston istiyormuş.Benim merak ettigim Liverpool su Gurcu kaleciyi napacak? Alisson kaliyormus , yani Gurcu kaleci yedek icin biraz luks.
Barış takımda en çok sevdiklerimden biri ama standardı yok ve ayağına gelen her topu eziyo bu şekilde bir futbol yok,clde hiç yok,osisi sançezi muslerası hepsi bunu haşlıyo her pozisyonda maçın içine sıçıyor 1-2 doğrusu olsa daBarış'ın defansif katkısı olmadan elek oluruz asıl. Adam 2 kişilik oynuyor.
O çocuğa haksızlık etmeyelim lüften. Takımda Osimhen dahil Mertens ile birlikte en sevdiğim 2 isimden biri.
Pozitif hali, gülen yüzü çok ararsınız sonra. Kaldı ki Mertens'i arayacağız çok.
Yunus'un ise şu sene 1.5 ay hariç (sakatlık ve sonrası) verdiği katkı muazzam.
Bana göre daha en üst seviyeye ulaşmadı bile. Adam çok çabuk, teknik, hızlanması iyi. İyi pas çıkarıyor, şutları hiç fena değil.
Yabancı olsa 3.5-4 Milyon Euro senelik verip 15-20 bons ile almaya çalışırdık.
Haksızlık ediyoruz yapmayalım.
Kerem'e de top kaybediyor dedik vs onun kadar gol atan yerli oyuncu bakalım ligde kaç sene sonra olacak şampiyonluğa oynayan takımlarda. Gol istikrarı olarak diyorum 1 seneliğine değil.