Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TR'ye gelme ihtimali zaten imkansıza yakında artık hiç yok. Liverpool alır.

Bu da çok zor ama ufakta olsa bir şans vardır belki.

Etiketleme lan şimdi gelip kadro yapacak yine
Az sonra geliyom.

GDVZLSdWAAss1mP.webp

Kaç tane gürcü alacağız kardeşim.
Kaleci, kanat, forvet.

Uzun beyden rica edelim de bağlasın bu üçünü

Mertens sonrası Otavio istiyordum ama bu sene sadece 1 gol atmış, çok izleyemedim düşüşte mi acaba

Avrupa'da kadroya yazacağın 25 oyuncunun en az 4'ü altyapıdan yetişme, 4'ü de Türkiye'den yetişme olmak zorunda.

Altyapı kuralına uyan takımda iş yapacak sadece Yunus var, Türkiye liginden yetişmiş olarak da iş yapacak kalitede Apo, Eren ve Barış var.

Şampiyonlar ligine en iyi şartlarda oynayabilecek kalitede o da transferde hiç hata yapmasak (2003 doğumlu 2 yabancı dahil) 21 oyuncu yazabiliyoruz.

Bu kadro kıtlığında Barış veya bu statüde başka biri gönderilmemeli.

Barış'ın defansif katkısı olmadan elek oluruz asıl. Adam 2 kişilik oynuyor.

O çocuğa haksızlık etmeyelim lüften. Takımda Osimhen dahil Mertens ile birlikte en sevdiğim 2 isimden biri.

Pozitif hali, gülen yüzü çok ararsınız sonra. Kaldı ki Mertens'i arayacağız çok.

Yunus'un ise şu sene 1.5 ay hariç (sakatlık ve sonrası) verdiği katkı muazzam.

Bana göre daha en üst seviyeye ulaşmadı bile. Adam çok çabuk, teknik, hızlanması iyi. İyi pas çıkarıyor, şutları hiç fena değil.

Yabancı olsa 3.5-4 Milyon Euro senelik verip 15-20 bons ile almaya çalışırdık.

Haksızlık ediyoruz yapmayalım.

Kerem'e de top kaybediyor dedik vs onun kadar gol atan yerli oyuncu bakalım ligde kaç sene sonra olacak şampiyonluğa oynayan takımlarda. Gol istikrarı olarak diyorum 1 seneliğine değil.
Barış takımda en çok sevdiklerimden biri ama standardı yok ve ayağına gelen her topu eziyo bu şekilde bir futbol yok,clde hiç yok,osisi sançezi muslerası hepsi bunu haşlıyo her pozisyonda maçın içine sıçıyor 1-2 doğrusu olsa da

Yunus daha stabil ama o da maç içlerinde bazen çok kayboluyo,biz 2 iyi kanat alalım da kim iyiyse o ikili oynasın

Kanatlara 2005 riberysi istiyorum,2008 arda turanı istiyorum,prime hasan şaş istiyorum,keita istiyorum

Barış rakiple güreşecek de,ayağına gelen 350 toptan birini forvete ulaştırabilecek de,o gün gününde olacak da ölme eşşeğim ölme

Neyse. Osimhen gidecekmiş.
Acil ona benzeyen birini almalıyız.
A planı Haaland
B planı Gyokeres
C planı Hojlund
D planı Guirassy
Bendeki scoutluk bu kadar

Bulka'nın ne isminde ne milliyetinde hayır var Polonyalı topçu mu olur

Osimhen‘den sonra Icardi‘ye biraz „bitti“ muamelesi yapıldı özellikle geçirdigi sakatlıktan sonra ama henüz 32 yaşında, dünyanın en iyi Fox in the box forvetlerinden birisi olması durumunu gözlerden kaciriyorsunuz biraz. Zaten hiç bir zamen atletik bir golcü değildi

Seneye CL garanti katılımlar

1. R.Madrid
2. Barcelona
3. B.Münih
4. Liverpool
5. Arsenal
6. A.Madrid
7. Internazionale
8. Napoli
9. B.Dortmund
10. PSV
11. AFC Ajax
12. PSG
13. Marsilya
14. AS Monaco
15. A.Bilbao
16. Galatasaray
17. Sporting Lisbon
18. B.Leverkusen
19. Slavia Prag
20. Olympiakos
21. M.United / Tottenham
22. Villareal
23. Atalanta
24. E. Frankfurt

Muhtemel

25. M.City (son hafta belli olacak 5 takımdan 3'ü gelecek 25-27. arası yazılan)
26. Chelsea / Nottingham (son hafta belli olacak 5 takımdan 3'ü gelecek 25-27. arası yazıl)
27. Newcastle/A.Villa (son hafta belli olacak 5 takımdan 3'ü gelecek 25-27. arası yazıl)
28. Juventus / AS Roma / Lazio (son hafta belli olacak)
29. US Gilloise / C.Brugge (son hafta belli olacak)

Burada yazılanlardan 3 takım daha gelecek (büyük olasılıkla sürpriz olmazsa alt turlarda)

30. Nice / Kopenhag / Fenerbahçe /G.Rangers /Celtic / Basel /Benfica FC/Bodo Glimt / Kızılyıldız/Feyenoord

City, Chelsea, Villa ve Juventus da gelirse bana göre tarihin en zorlu CL sezonu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt