Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.628
- 91.784
- 5.093
Bu transfer döneminde de şuna evrileceğiz. Belli oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke deriz ama türk ligine gitme iht çok düşüktür l'pool altyapısında yetişmiş bi herifin heis
İyi de insanlar onu demek istemiyor ki bence. En azından benim mantığım o değil.Sosyal Medyada Tottenham 3-2 maçı tekrar gündem olmuş lakin anlamsız bana göre.
"Biz Tottenham'ı yendik onlar da Uefa'yı aldı o zaman biz de alabilirdik" denklemi bana göre geçersiz.
Ona bakılır ise Bjk bizi yendi, o zaman onlar da "Süper lig şampiyonu biz olabilirdik aslında" diyebilirler, bu söylem nasıl realite dışı ise üstteki de aynı bana göre.
Peki ligde yaparmiyiz?Geçen seneyi Bayern maçları diye geçirmiştik
Gelecek sene de Tottenham maçı diye geçer
Avrupa’da bir cacık yapamayız
Grealish'i tanırım, iyi çocuktur. :dGrealish oldukça alçakgönüllü birisi
İyi sabahlar üstad, fikri katkınız için teşekkürler, farklı bir değerlendirmeİyi de insanlar onu demek istemiyor ki bence. En azından benim mantığım o değil.
Koskoca UEFA Kupası'nı alan takımı aynı sene, aynı organizasyonda evire çevire yenebildiysek, "bazı kırılma anları lehimize gelişseydi biz de o finalde olabilirdik" mantığı var bende.
Yani bu kulüp güncel dinamikleri ile UEFA finalini ve kupasını gerçekçi bir hedef olarak belirleyebilir. Bunu gördük dün.
Mesela Cl için bunu diyebilmek imkansız bence.
Yoksa konu düz mantık korelasyon yapıp, x y'yi yendi, biz de x'i yenmiştik, demek ki biz de y'yi yeneriz konusu değil. (En azından benim için).

omar niasse geldi aklımaAdamı 'e bu iyi futbol oynuyor' deyip futbolcu yapmışlar ha
Fit durumda olmasınıAdam 6 aydır sakat ne olmasını bekliyorsunuz
O zaman oğuz aydın volume 2 yaşayacağız desene renktaşDözbekin sazdagini bana birakin dedigi konusuluyor. Sever 5m basmayi
Pena'yı alacağıma Uğurcan veya Berke'yi alırımKalecimiz İnnaki Pena olacak.. Muslera gibi yıllarca kalemizi koruyacak
+1905En büyük transfer yönetimi depiklemek olur
Kaleci rotasyonu berke/günay olursa sürpriz olmaz
Limitlerden bahsedilmis,bir sonraki adim ise yüksek bonservis ürectleri isteniyor diyecekler
Bu yüzden bazi mevkilerde daha az maliyetli oyunculari yönelecek yönetim diye tahmin ediyorum