Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.954
- 21.034
- 2.233
Durulmaya ihtiyacımız var.cok sıkıcı olmaz mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durulmaya ihtiyacımız var.cok sıkıcı olmaz mı
Tabi ki de öyle. Ben demek istediğini anladım sana katılıyorum büyük ölçüde zaten.Biz şanssızlıktan başarısız olduk demiyorum üstat ya. Orası yanlış anlaşıldı.
Doğruları yapmadık + şanssızdık.
Sadece bundan bağımsız olarak, tüm doğruları yapsaydık da başarılı olamayabilirdik, ikili elemelerde küçük kırılmalar da önemli bir faktör. onu demek istemiştim sadece aslında. Buna örnek olarak da gs-milan maçını verdim. O GS mesela hem dönemin koşullarınca doğruları yapan + o kırılmanın da lehinde olduğu bir Gs idi.
kokoreçci uğur yarışma yapıyormuş, bi kokoreç yiyene çeyrek altın. yerim dersen bi uğra derimas # ewt
kokoreçci uğur yarışma yapıyormuş, bi kokoreç yiyene çeyrek altın. yerim dersen bi uğra derim
ben yarısını yerim ama 1 şiş sarım çokokadar da deil
En basta hedefini ve bu hedefe olan rotani net belirleyip hissettirmen lazim.oyle yonetici pasta mastayla degil, sahada ve iletisimde.Şampiyonlar Ligi'nde çok istesem de başarılı olma şansımız yok denecek kadar az ya.
36 takım olacak
1. R. Madrid
2. Barcelona
3. A. Madrid
4. A. Bilbao
5. Villareal
6. Inter
7. Napoli
8. Atalanta
9. B. Münih
10. B. Leverkusen
11. E. Frankfurt
12. B. Dortmund
13. Liverpool
14. Arsenal
15. Tottenham
16. Juventus / AS Roma / Lazio
17. M. City (%90)
18. Chelsea / N. Forest / A. Villa / Newcastle
19. Chelsea / N. Forest / A. Villa / Newcastle
20. PSG
21. Marsilya
22. AS Monaco
23. USG / C. Brugge
24. S. Lisbon
25. Olympiakos
26. PSV
27. AFC Ajax
28. Slavia Prag
Saydığım takımların hepsi S.Prag dahil bizi eleyecek eleyen güçte oyun ve skor olarak.
Kalan 8 takımda
Benfica
Kızılyıldız
Bodo Glimt
Feyenoord
Celtic
G.Rangers
FC Basel
Nice
Steaue
D.Kiev
Panathinaikos
Qarabağ
Fenerbahçe
S.Bratislava
C.Brugge / USG
S. Graz / A. Wien
Kopenhag / Midtjylland
Ferencvaros / Puskas
gibi takımlar arasından çok büyük ihtimal en güçlüleri olacak 1-2 sürpriz hariç.
Eee söylüyoruz bizde işte kardeşimHikmet Pinarbas: Bulka Galatasarayin aradigi seviye kaleci asla degil
Takımın oyunu güven vermiyordur o zaman yani hadi kazık kura çeksek doğru olur da sadece kağıt üstünde bütçe ve kadro olarak üstünde olduğumuz 10-15 tane takım var burda.Hadi top takımları çıkardım.Ingiliz takımlar harici yine üstümüzde çok bir takım yokki normalde , tamamen bizim beceriksizligimizden kaynaklı bir durum.Surdaki takımların birkaç tanesi baya dağılacak,yapılanma yapacak bir de.Şampiyonlar Ligi'nde çok istesem de başarılı olma şansımız yok denecek kadar az ya.
36 takım olacak
1. R. Madrid
2. Barcelona
3. A. Madrid
4. A. Bilbao
5. Villareal
6. Inter
7. Napoli
8. Atalanta
9. B. Münih
10. B. Leverkusen
11. E. Frankfurt
12. B. Dortmund
13. Liverpool
14. Arsenal
15. Tottenham
16. Juventus / AS Roma / Lazio
17. M. City (%90)
18. Chelsea / N. Forest / A. Villa / Newcastle
19. Chelsea / N. Forest / A. Villa / Newcastle
20. PSG
21. Marsilya
22. AS Monaco
23. USG / C. Brugge
24. S. Lisbon
25. Olympiakos
26. PSV
27. AFC Ajax
28. Slavia Prag
Saydığım takımların hepsi S.Prag dahil bizi eleyecek eleyen güçte oyun ve skor olarak.
Kalan 8 takımda
Benfica
Kızılyıldız
Bodo Glimt
Feyenoord
Celtic
G.Rangers
FC Basel
Nice
Steaue
D.Kiev
Panathinaikos
Qarabağ
Fenerbahçe
S.Bratislava
C.Brugge / USG
S. Graz / A. Wien
Kopenhag / Midtjylland
Ferencvaros / Puskas
gibi takımlar arasından çok büyük ihtimal en güçlüleri olacak 1-2 sürpriz hariç.
En basta hedefini ve bu hedefe olan rotani net belirleyip hissettirmen lazim.oyle yonetici pasta mastayla degil, sahada ve iletisimde.
CL tabiiki atiyorum 20 sene oncesine gore ok daha ucuk bir hedef. Bir suru bilinmezin senin lehine gitmesi lazim.
Ama deminde okan hoca ne dedi 4uncu sampiyonluk(terimin basarini tekrarlamak) 5inci sampiyonluk(yeni rekor kirmak). Avrupa demedi bile. Buradan ben sahsen gene lig oncelikli politikada olacaklarini dusunuyorum maalesef.
X sene hedef koy, her sene katilacagiz, orada olmadigimiz surece, ustune koymadigimiz surece basarili degiliz mesaji duymak istiyorum ben. Kupa demek degil ama hedefi oraya koyacaksinko doymusluk olmayacak.
Bu sene AVL minimum yari final gormeliydik mesela. Yeni format yuzunden ek rakipte gelmedi, herkes gozunun onunde tum sezon top oynadi. Cok uzuluyorum bu sezon kactigina bu firsatin(gene olmayabilirdi ama karakter koyamadim sahaya)
Osimhen konusunda en büyük rakibimiz Chelseaosimhen ya ingiltere ya arap via evren göz