- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.712
- 3.873
cok ahim sahim biri degil.
Adam gayet iyi yaw, yani bizim istedigimiz kaleci seviyesinde bence.
26m bons odenmis, daha 28 yasinda napoliye samp yapmis
senelik 2,5m maas 1,5m imza parasi 5 senelik kontrat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok ahim sahim biri degil.
Abi seninle kime benziyoruz biz ikili olarak?Pirinçle Kerem yine kolpaya yön vermişler
Geçen sene de Bissakkayla Goretzka bizdeydi bunlara kalsa
Yaw niye parayı tercih ettin diye kızamayız ki, o paraları görememesi bir sakatlığa bakar. Risk almayabilirAl hilale mi nereye gidiyosan git paragöz osimhen
26 yaşında bu kadar para sevdası normal mi?Nijerya'da kaç tane aşiret varda bakacak?Yaw niye parayı tercih ettin diye kızamayız ki, o paraları görememesi bir sakatlığa bakar. Risk almayabilir
Prime Muslera'nin yanindan gecemez olaya oyle bakmaya calis. Suan ki Muslera'ya bakarsak evet daha iyi ama kriter o olmamali.Adam gayet iyi yaw, yani bizim istedigimiz kaleci seviyesinde bence.
26m bons odenmis, daha 28 yasinda napoliye samp yapmis
Prime Muslera'nin yanindan gecemez olaya oyle bakmaya calis. Suan ki Muslera'ya bakarsak evet daha iyi ama kriter o olmamali.
Dediğim gibi bir sezon diyelim kaldı, sakatlık geçirir ise ne olacak? Seneye tekrar teklif alabilir mi belli olmaz, o sebeple iyi bir teklif gelir kabul ederse saygı duymak lazım teşekkür edip26 yaşında bu kadar para sevdası normal mi?Nijerya'da kaç tane aşiret varda bakacak?
Ben oyle birsey mi dedim, okuyor musun benim onceki mesajlarimi?walla lunin tzolakis sovalye istiyorsan bunlar gelmez
cok pahali
Ben saygı duymuyorumDediğim gibi bir sezon diyelim kaldı, sakatlık geçirir ise ne olacak? Seneye tekrar teklif alabilir mi belli olmaz o sebeple iyi bir teklif gelir kabul ederse saygı duymak lazım teşekkür edip
Ben oyle birsey mi dedim, okuyor musun benim onceki mesajlarimi?
Batmanla RobinAbi seninle kime benziyoruz biz ikili olarak?
yoo okumadim, isteyim kahve iciyom
Afiyet olsunyoo okumadim, isteyim kahve iciyom
Bu hikaye böyle bitmemeli hicbirsey aşkımız kadar büyük değilAl hilale mi nereye gidiyosan git paragöz osimhen