- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Oysss yerim seni,robin yakışıklı bi de.ben oyum harbiden ama ben sarıyımBatmanla Robin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oysss yerim seni,robin yakışıklı bi de.ben oyum harbiden ama ben sarıyımBatmanla Robin
jelert 500 bin +4.5 milyona kiralandı
Sen cidden serrgen yalçına mi benziyorsun ustadOysss yerim seni,robin yakışıklı bi de.ben oyum harbiden ama ben sarıyım![]()
Afiyet olsun
Joan Garcia, Dorde Petrovic, Vanja Saviç, Lucas Perri bunları alabilir miyiz? Bir de kaç paralardır acaba?Mumkunse son 2 sezon full oynayan kaleci olsun, boyle tum sezonu mac oynamadan gelen bir kaleciden pek hayir beklenmez.
Aynen öyletavuk dunyasinda menajerlik yapan adam en luks localarda agirlaniyor
Xhaka'yi sil.Meret
Boey - Sanchez - Lucumi - Eren
Torreira - Xhaka
Sane - Baumgartner - Yunus
Icardi
Ne dersin
Para sevdasi ne demek sergen ?26 yaşında bu kadar para sevdası normal mi?Nijerya'da kaç tane aşiret varda bakacak?
Biz bu kulüpte kime güveneceğiz. Gittikçe fenerlesiyoruz.Aynen öyle
Geçen de erdenle maç izlemiş beraber takılmışlar
Bu yüzden erdeni de sildim
adam evli kardeşOysss yerim seni,robin yakışıklı bi de.ben oyum harbiden ama ben sarıyım![]()
Baumgartner alamayizXhaka'yi sil.
Bu yonetimin max becerebilecegi is derim. Hatta bunu yapmalari bile zor aslinda.
Abi çorba içse doyar ne yapacak o kadar parayı,gitsin şilede yuzsun orası da denizPara sevdasi ne demek sergen ?
Parayi sevmeyen insan mi var ?
Parasiz hic birsey olmuyor bu adamin kemik ailesi 30 kisidir
Bunlar kabile mantigiyla buyuyor
Esi dostu arkadasi derken paraya ihtiyac tabiki oluyor
Avrupada kalip ne yapacak
CL kupasi alsa para mi veriyorlar ekstradan yooo
Dün bi dizinin YouTube kanalının altında gördüm bunu 50 tane yorum vardı.
Osimhen'e gittiğinden dolayı ben kızmam.1 sene geldi Krallar gibi destek verip şampiyonlukta çok büyük belki de en çok katkıyı o sağladı.Hiçbir egoistlik yapmadı ben Yıldız'ım demedi.Kiralık gelmesi bile şanstı güzel 1 sezon geçirdik ve eğlendik.Emekleri için teşekkür ederiz..
Xhaka'yi sil.
Bu yonetimin max becerebilecegi is derim. Hatta bunu yapmalari bile zor aslinda.