Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerliler şampiyonuz diye başladığı sezonu yine basket seyrederek bitiriyorlar. Doğru yoldayız. 3/4 doğru transferle 2 sene daha baskete gönül verdireceğiz bu arkadaşları..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Yeşil elmali buyuk lolipop favorim,yok böyle bi tat.tavsiye ederim gençler.osimhen kalir bence

Liverpool, Florian Wirtz için Bayer Leverkusen'e resmi teklifte bulundu. (Fabrizio Romano)

Wirtz yakışırdı RM'e gitse daha şık olur sanki.

Yalnızca Boey kısmına yorum yapmak istedim renktaş

Boey ilk geldiği zaman oynadığı oyunla hepimizin sevgisini kazanmıştı ve çoğu kişi tarafından isteniyordu

Ama yine o dönem iyi oynarken sakatlık yaşadı ve dönüşü tahmin edilenden çok daha fazla uzun sürdü ve döndüğü zamanda performansı çok kötüydü

O esnada Boey için basında GS'dan ayrılmak ve fb'ye gitmek istiyor diye bir haber dolaşıma sokuldu

Ondan dolayı epey tepki aldı millet her şeyine takmıştı o ara ve yaptığı her harekette tepki alıyordu

Senin bahsettiğin olayın aslı astarı tam olarak budur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle ya da boyle adam gobekli dendi, sallamiyor dendi bilmemne dendi, sonra bu diyenler avatar yaptilar(forumdan bahsetmiyorum , sosyal medya genellemesi)

Sonucta surec ne olursa olsun, forma giymis oyunucu tatmin etmediginde her daim asiri elestiriliyor. Bunada uyuz oluyorum. Adam boyle surecler yasadiktan sonra geri istiyoruz haberinde dusunmuyor gorunce gene laf yiyor, komik geliyor bana.

Boey sadece bi ornek, osimheni daha fol fos yom para meraklisi yapanlar var bos bos.

(Arriyadiyah) : "Al Hilal, Osimhen transferinde 3 yıllık anlaşma sağladı." Osimhen'e kariyerinde başarılar dileriz..
Resim

Gitmiş bizim kara bela ha?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt