- 16 Haziran 2010
- 204.270
- 156.430
- 6.838
Burada merak edenler vardi o bakimdan dedim, ilgilendigimizi sanmiyorum bu aradaAldik mi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada merak edenler vardi o bakimdan dedim, ilgilendigimizi sanmiyorum bu aradaAldik mi

Basket profesörü oldu i.neler![]()
Ben iki mac izledim zerre begenmedim sizde izleyin bakalimMeret'i canlı izlemek için az sonraki maç bir fırsat
Como Gölü manzarası eşliğinde Tequila içmek. Var bir hayalimiz...
Niye engelliyim la noldu@Murat Kara engellediysen cimdikle beni.neden böyle bisey yaptın ya simdi
Diyeti bozdiyetteyim üstad yemekten baska bi sey düsünemiyorum
var mi tavsiyen
Oyle ya da boyle adam gobekli dendi, sallamiyor dendi bilmemne dendi, sonra bu diyenler avatar yaptilar(forumdan bahsetmiyorum , sosyal medya genellemesi)Yalnızca Boey kısmına yorum yapmak istedim renktaş
Boey ilk geldiği zaman oynadığı oyunla hepimizin sevgisini kazanmıştı ve çoğu kişi tarafından isteniyordu
Ama yine o dönem iyi oynarken sakatlık yaşadı ve dönüşü tahmin edilenden çok daha fazla uzun sürdü ve döndüğü zamanda performansı çok kötüydü
O esnada Boey için basında GS'dan ayrılmak ve fb'ye gitmek istiyor diye bir haber dolaşıma sokuldu
Ondan dolayı epey tepki aldı millet her şeyine takmıştı o ara ve yaptığı her harekette tepki alıyordu
Senin bahsettiğin olayın aslı astarı tam olarak budur
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim o ?sadece transfer değil , sahne alacak sanatçılar ve oyuncuların yapacakları edecekleri konusunda da yazdıkları var. Kulüp içinden bilgi alıyor gibi görünmekte, 10 mayısta penaltı olursa muslera atmak istiyor demiş mesela belki de salladı tuttu, bilemem
Geri dönüş yapmadın hicNiye engelliyim la noldu
Düşündüm taşındım keramettinle kavga etmeye karar verdim