Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.221
- 60.026
- 3.473
onu almayız da barış giderse sol forvet yaratabilir miyiz ondanmorata ve icardi yanina romulo mu alacaklar
bana olabilir gibi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu almayız da barış giderse sol forvet yaratabilir miyiz ondanmorata ve icardi yanina romulo mu alacaklar
Gsliliğinin zekatını ver forumaosinin ayrılması musleranınkinin yanında milyarda 2 fln üzüyor
ikisinin ayrılması 2 milyar birim filan kahrediyor insanıosinin ayrılması musleranınkinin yanında milyarda 2 fln üzüyor
Morata mi ?Bence seneye cogumuzu yaniltacak birinci forvet olunca. Yeter ki diger transferler dogru olsun.
puhahaahhahaahah
Ne alaka yav o kadar pessimist olmaya? Oynadigi maclarda gayet faydali oluyor zaten cogunda sonradan oyuna giriyor. Daha ne istiyorsunuz ki anlamadim sanki Avrupali takimlarin cogunda boyle forvetler varda biz Morata'yi begenmiyoruz. Bana tuhaf geliyor bu yorumlar.Morata mi ?
Adamin futbol yapsinda yok bence
Uzun atsan topu tutamaz saklayamaz yipratici bogusan bir oyuncuda degil ozellikleri itibari ile
Mumkun degil morataya bel baglarsak tek santrafor kasimda havluyu atarız
Bernardo ne alaka rtaşkaleci
boey davinson alexandro eren
xhaka torreira sara
bernardo morata barış
Alper oyuncuya lafimiz yok oyuncu kalite ama baglanti oyuncusu tek forvet olarak ileri koyarsan verim alamazsin alamadiktaNe alaka yav o kadar pessimist olmaya? Oynadigi maclarda gayet faydali oluyor zaten cogunda sonradan oyuna giriyor. Daha ne istiyorsunuz ki anlamadim sanki Avrupali takimlarin cogunda boyle forvetler varda biz Morata'yi begenmiyoruz. Bana tuhaf geliyor bu yorumlar.
Toplumun genel seviyesi o. Artık böyleyiz ne yazık ki. İğrenç bir hal aldı.Irkci soylemler /paragoz damgasi vuranlar var. Hepsi taraftarin yuz karasi
Sosyal medyayi kontrol edemezsin orada fazla kafasi kirik mal insan var.Valla anlasma olmussa/olacaksa da gerizekali taraftar kitlesinin onune gecilmesi lazim. 3 yil sonra 29 yasinda bi Osi o zaman geri gelebilir.
Ama guzel ugurlanmasi ve tesekkur edilmesi lazim. Irkci soylemler /paragoz damgasi vuranlar var. Hepsi taraftarin yuz karasi