Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence seneye cogumuzu yaniltacak birinci forvet olunca. Yeter ki diger transferler dogru olsun.
Morata mi ?
Adamin futbol yapsinda yok bence
Uzun atsan topu tutamaz saklayamaz yipratici bogusan bir oyuncuda degil ozellikleri itibari ile
Mumkun degil morataya bel baglarsak tek santrafor kasimda havluyu atarız

Arda ozkurt kimdir nedir?

Morata mi ?
Adamin futbol yapsinda yok bence
Uzun atsan topu tutamaz saklayamaz yipratici bogusan bir oyuncuda degil ozellikleri itibari ile
Mumkun degil morataya bel baglarsak tek santrafor kasimda havluyu atarız
Ne alaka yav o kadar pessimist olmaya? Oynadigi maclarda gayet faydali oluyor zaten cogunda sonradan oyuna giriyor. Daha ne istiyorsunuz ki anlamadim sanki Avrupali takimlarin cogunda boyle forvetler varda biz Morata'yi begenmiyoruz. Bana tuhaf geliyor bu yorumlar.

Aga şampiyon olduk seviniyoruzda Nando , mertens , osimhen bi ihtimal barış gidicek hüzün var mertens editlerine duygulanıyorum daha nandoya hazır değilim hiç

Semih kilicsoy denen bebede futbolcu olma namına hic bir ozellik yok
Fizik bozuk adam kambur
Topa bakarak oynuyor kafayi hic kaldirmiyor
Bilekleri kotu adam gecme yok at topun pesinde koş
Topa iyi vurmuyor
Asist ozelligi yok.
Sadece kendisine atilan topu tutup güreşiyor
Neymis daha 18 yasinda eeee banane rezil bir topcu yakinda 3.lige kadar gider

Bir defa Osimhen gittikten sonra o seviyede birini beklemeyin oyle bir imkan yok. Ne o seviyede biri gelecek yerine ne de o ozelliklere sahip baska bir oyuncu. Sunu kabullendiginiz an transferdeki beklentiniz de ona gore dogru sekillenir.

Valla anlasma olmussa/olacaksa da gerizekali taraftar kitlesinin onune gecilmesi lazim. 3 yil sonra 29 yasinda bi Osi o zaman geri gelebilir.

Ama guzel ugurlanmasi ve tesekkur edilmesi lazim. Irkci soylemler /paragoz damgasi vuranlar var. Hepsi taraftarin yuz karasi

Ne alaka yav o kadar pessimist olmaya? Oynadigi maclarda gayet faydali oluyor zaten cogunda sonradan oyuna giriyor. Daha ne istiyorsunuz ki anlamadim sanki Avrupali takimlarin cogunda boyle forvetler varda biz Morata'yi begenmiyoruz. Bana tuhaf geliyor bu yorumlar.
Alper oyuncuya lafimiz yok oyuncu kalite ama baglanti oyuncusu tek forvet olarak ileri koyarsan verim alamazsin alamadikta
Onde oldugumuz maclarda gecis oyununda muthis etkili oldu
Sen simdi kafadan basla arkaya yaslanan takıma karşı git ileri stoperle bogus top indir servis yap dersen adam bunu yapmaz
Oyun profilinde yok
İcardi sirti donuk oyunu fiziken olmasada pozisyon bilgisi ve cussesi ile istedimi oynuyor
Morata o istedigin adam degil

Valla anlasma olmussa/olacaksa da gerizekali taraftar kitlesinin onune gecilmesi lazim. 3 yil sonra 29 yasinda bi Osi o zaman geri gelebilir.

Ama guzel ugurlanmasi ve tesekkur edilmesi lazim. Irkci soylemler /paragoz damgasi vuranlar var. Hepsi taraftarin yuz karasi
Sosyal medyayi kontrol edemezsin orada fazla kafasi kirik mal insan var.

Hayatinda o kadar parayi bir arada gormemis insanlar laf ediyor , oyle bir hakki da olamaz kimsenin laf etmeye.

Sunlarin onune 140 milyon dollar koysan ilk once kendileri kosa kosa gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt