- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Niye hem osimhen hem sane gelmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen yanlis anlasildim. Gitti anlaminda demek istedim. 3 Oyuncuya 10+ maas verebilecek Takim degilizosi işi bitmiş derken heis
saudiye gidecek anlamında mı yani
Ütopik geliyor bana MaaslarNiye hem osimhen hem sane gelmesin
Kaleci olarak direkt bulunduğu ligin büyük takımında forma giymiş büyük takımda oynamayı bilen bir kaleci gelmeyecekse Bulki falan kadar Günay’da oynuyor zaten.
Lunin de olmaz hiçbir zaman büyük takımın as kalecisi olamamış.
Olympiakos forması giydiği için maliyeti daha ucuz olur , büyük takımda aslan gibi performans veriyor + Avrupa karnesi de iyi. Yaşına rağmen olgun da.
İYİ BİR KALECİ ANTRENÖRÜ İLE - Muslera yıllardır Fadıl’ı göndertmiyor - çok daha güzel bir hikayesi de olabilir.
Allah korusun Baturina ve Spertsyan’dan.On numara Spertsyan isterim
forum sana emanetÜtopik geliyor bana Maaslar
Baturina nasıl bir topçu hiç bilmiyorum hatta bana balon gibi geliyor ama bu Spertsyan dehşet bir oyuncuAllah korusun Baturina ve Spertsyan’dan.
Yok iyi ictim .dforum sana emanet
En umutsuz oldugum sezon malesef.çünkü takimin omurgasina takviye yapmak zorundayiz malum muslera mertens vs ve takviye yapanlarin da bugune kadar neler yaptigi belli sicmama ihtimalimiz bence yokRotasyon işine ciddi önem vermezsek seneye yine Avrupa hikayesi yalan olur 1 kez olsun artık iyi kadro kurulsun 2 senedir aynı hatalar yapılıyor umarım bu sefer ders çıkarılmıştır da beksiz filan Avrupa maçı oynamayız.
Gardi'ye anahtarı bırakalım o çözer eğer yine Hatipoğlu transfer yaparsa resmne fazia olur.En umutsuz oldugum sezon malesef.çünkü takimin omurgasina takviye yapmak zorundayiz malum muslera mertens vs ve takviye yapanlarin da bugune kadar neler yaptigi belli sicmama ihtimalimiz bence yok
bu gece raporlara bakılmayacakYok iyi ictim .d
O na inanmiyorum tövbeliyim .dbu gece raporlara bakılmayacak![]()
Kral ben izlediğimde bana biraz Anadolu kulübünde estirecek on numara gibi geldi.Baturina nasıl bir topçu hiç bilmiyorum hatta bana balon gibi geliyor ama bu Spertsyan dehşet bir oyuncu
Rusya futbolu Avrupa dışı kalmasaydı ve ambargo olmasaydı şimdiye çoktan üst düzey bir takıma gelmiş olurdu
Otuz dakika izleyince anlaşılıyor
Osimhen ile baglantısı yoktur. Osimhen olsa bile birine yüksek maaş verirler. Sane bonservissiz. İmza parası ile 10 civarı gözden çıkarılabilir.Sane gelirse bilin ki osi isi bitmistir. Sane, Bayerndan 13+ bonus istedi cünkü, Bayern ise 10 verdi
Tadic iyi oynuyor baya bence. Fb'nin sıkıntısı Tadic değil. İki senedir bizi zorlamalarının en büyük sebeplerinden biri TadicKral ben izlediğimde bana biraz Anadolu kulübünde estirecek on numara gibi geldi.
Bizim büyük takımların on numarasına böyle isimler tutmuyor. Talisca , Lincoln , Alex , Sneijder , Mertens bunlar hep eşsiz çok değişik meziyetli isimler.
Böyle Cicaldau , Spartyan ya da Baturina falan game changer olmayı kaldıramıyor. Tadic bile kaldıramadı bence Fenerbahçe’de yıldız olmayı.
Kaleci olarak direkt bulunduğu ligin büyük takımında forma giymiş büyük takımda oynamayı bilen bir kaleci gelmeyecekse Bulki falan kadar Günay’da oynuyor zaten.
Lunin de olmaz hiçbir zaman büyük takımın as kalecisi olamamış.
Olympiakos forması giydiği için maliyeti daha ucuz olur , büyük takımda aslan gibi performans veriyor + Avrupa karnesi de iyi. Yaşına rağmen olgun da.
İYİ BİR KALECİ ANTRENÖRÜ İLE - Muslera yıllardır Fadıl’ı göndertmiyor - çok daha güzel bir hikayesi de olabilir.
Yanlış anlaşılmasın özelliksiz demedim. Büyük takım kumaşı yok dedim. Mesela Manaj’da çok iyi forvet ama büyük takımda olmaz.Tadic iyi oynuyor baya bence. Fb'nin sıkıntısı Tadic değil. İki senedir bizi zorlamalarının en büyük sebeplerinden biri Tadic
Spertsyan'ın özelliksiz olduğuna asla katılmıyorum. Çok iyi dribbling yapıyor, iyi bir oyun görüşü var çok iyi ara paslar atıyor dribbling ile ceza sahası önünü karıştırıp. Güzel duran top kullanıyor. Şutu vasatın bir tık üstü. Fiyatı €10-15m bandında olacak olsa isterim şahsen bu herifi