Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci olarak direkt bulunduğu ligin büyük takımında forma giymiş büyük takımda oynamayı bilen bir kaleci gelmeyecekse Bulki falan kadar Günay’da oynuyor zaten.

Lunin de olmaz hiçbir zaman büyük takımın as kalecisi olamamış.

Olympiakos forması giydiği için maliyeti daha ucuz olur , büyük takımda aslan gibi performans veriyor + Avrupa karnesi de iyi. Yaşına rağmen olgun da.

İYİ BİR KALECİ ANTRENÖRÜ İLE - Muslera yıllardır Fadıl’ı göndertmiyor - çok daha güzel bir hikayesi de olabilir.

zolakis adı geçen tüm kalecilerden iyi zaten heis

Allah korusun Baturina ve Spertsyan’dan.
Baturina nasıl bir topçu hiç bilmiyorum hatta bana balon gibi geliyor ama bu Spertsyan dehşet bir oyuncu

Rusya futbolu Avrupa dışı kalmasaydı ve ambargo olmasaydı şimdiye çoktan üst düzey bir takıma gelmiş olurdu

Otuz dakika izleyince anlaşılıyor

Rotasyon işine ciddi önem vermezsek seneye yine Avrupa hikayesi yalan olur 1 kez olsun artık iyi kadro kurulsun 2 senedir aynı hatalar yapılıyor umarım bu sefer ders çıkarılmıştır da beksiz filan Avrupa maçı oynamayız.
En umutsuz oldugum sezon malesef.çünkü takimin omurgasina takviye yapmak zorundayiz malum muslera mertens vs ve takviye yapanlarin da bugune kadar neler yaptigi belli sicmama ihtimalimiz bence yok

En umutsuz oldugum sezon malesef.çünkü takimin omurgasina takviye yapmak zorundayiz malum muslera mertens vs ve takviye yapanlarin da bugune kadar neler yaptigi belli sicmama ihtimalimiz bence yok
Gardi'ye anahtarı bırakalım o çözer eğer yine Hatipoğlu transfer yaparsa resmne fazia olur.

anguissa beğeniliyormuş yıllık 3 civarı kazanıyor görünüyor sözleşmesi bitiyor yaşı 29.

Baturina nasıl bir topçu hiç bilmiyorum hatta bana balon gibi geliyor ama bu Spertsyan dehşet bir oyuncu

Rusya futbolu Avrupa dışı kalmasaydı ve ambargo olmasaydı şimdiye çoktan üst düzey bir takıma gelmiş olurdu

Otuz dakika izleyince anlaşılıyor
Kral ben izlediğimde bana biraz Anadolu kulübünde estirecek on numara gibi geldi.

Bizim büyük takımların on numarasına böyle isimler tutmuyor. Talisca , Lincoln , Alex , Sneijder , Mertens bunlar hep eşsiz çok değişik meziyetli isimler.

Böyle Szysmanski, Zakharyan, Cicaldau , Spartyan ya da Baturina falan game changer olmayı kaldıramıyor. Tadic bile kaldıramadı bence Fenerbahçe’de yıldız olmayı.

Kral ben izlediğimde bana biraz Anadolu kulübünde estirecek on numara gibi geldi.

Bizim büyük takımların on numarasına böyle isimler tutmuyor. Talisca , Lincoln , Alex , Sneijder , Mertens bunlar hep eşsiz çok değişik meziyetli isimler.

Böyle Cicaldau , Spartyan ya da Baturina falan game changer olmayı kaldıramıyor. Tadic bile kaldıramadı bence Fenerbahçe’de yıldız olmayı.
Tadic iyi oynuyor baya bence. Fb'nin sıkıntısı Tadic değil. İki senedir bizi zorlamalarının en büyük sebeplerinden biri Tadic

Spertsyan'ın özelliksiz olduğuna asla katılmıyorum. Çok iyi dribbling yapıyor, iyi bir oyun görüşü var çok iyi ara paslar atıyor dribbling ile ceza sahası önünü karıştırıp. Güzel duran top kullanıyor. Şutu vasatın bir tık üstü. Fiyatı €10-15m bandında olacak olsa isterim şahsen bu herifi

Kaleci olarak direkt bulunduğu ligin büyük takımında forma giymiş büyük takımda oynamayı bilen bir kaleci gelmeyecekse Bulki falan kadar Günay’da oynuyor zaten.

Lunin de olmaz hiçbir zaman büyük takımın as kalecisi olamamış.

Olympiakos forması giydiği için maliyeti daha ucuz olur , büyük takımda aslan gibi performans veriyor + Avrupa karnesi de iyi. Yaşına rağmen olgun da.

İYİ BİR KALECİ ANTRENÖRÜ İLE - Muslera yıllardır Fadıl’ı göndertmiyor - çok daha güzel bir hikayesi de olabilir.

Bu adama çok para isterler.

Tadic iyi oynuyor baya bence. Fb'nin sıkıntısı Tadic değil. İki senedir bizi zorlamalarının en büyük sebeplerinden biri Tadic

Spertsyan'ın özelliksiz olduğuna asla katılmıyorum. Çok iyi dribbling yapıyor, iyi bir oyun görüşü var çok iyi ara paslar atıyor dribbling ile ceza sahası önünü karıştırıp. Güzel duran top kullanıyor. Şutu vasatın bir tık üstü. Fiyatı €10-15m bandında olacak olsa isterim şahsen bu herifi
Yanlış anlaşılmasın özelliksiz demedim. Büyük takım kumaşı yok dedim. Mesela Manaj’da çok iyi forvet ama büyük takımda olmaz.

Atıf Şeşu Sivas’ta neler yaptı ama büyük takımda olmadı öyle düşün.

Bu arada eldeki yerlilerin çoğu Avrupa yetiştirmesi CL listesi çok patates olacak. Heleki BAY’da giderse

Bu yüzden Okay’ı istememizle dalga geçmek boş iş. Ben BAY ile baya çarpışan şu arkadaşı alırım hatta fiziği de stoper olmak için baya iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt