Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
Lunin , oblak , pena yazılmıştı başka varmı bilmiyorum ama vole Gs ekibi bilbaoyla ilgili bişeyler diyorduLunin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lunin , oblak , pena yazılmıştı başka varmı bilmiyorum ama vole Gs ekibi bilbaoyla ilgili bişeyler diyorduLunin ?
Lunin olursa fena olmaz, Oblak işi olmaz, Pena olursa seneye bu takım şampiyon olamaz Günay - Berke daha iyidirLunin , oblak , pena yazılmıştı başka varmı bilmiyorum ama vole Gs ekibi bilbaoyla ilgili bişeyler diyordu
Adaylar zaten Bibao'nun iki kalecisinden biri bence birisini satacaklar, Lunin, Joan Garcia olur herhalde.Lunin ?
Rotasyon yüzünden de maç verdik bence ama hoca etkisi kısmına yüzde yüz katılıyorum. Maalesef hocanın doğru yolu bulması 3 sene sürdü. Sadece ilk iki sene Mertens ekstra savunma yaptığı için ligde orta sahamızın yumuşaklığını tam olarak herkes anlayamadı. Avrupada zaten kötü tecrübeler yaşadık. Taraftarın aldırdığı Lemina olmasa Oshimene rağmen çok başka şeyler konuşuyo olabilirdik şuanAyrıca rotasyon yüzünden çok puan kaybettik de yanlış bir söylem
Paşa maçı 3-0 yapmışsın oradan kim olursa olsun maçı veren hocadır
Eyüp 2-0dan 2-2 yine aynı durum ki as oyuncların sayısız gol kaçırdı
Hatay 1-1 rotasyonla falan alakası yok
Fener 0-0 as kadro çıktın
Tjk 2-1 as kadro çıktın
Paşa 3-3 as kadro çıktın hocan verdi Cuestayı alıp
Avrupa’ya gelelim
Alkmaar 1-1 net onlar daha iyi oynadı, zaten böyle iki pas yapan takımlar ilk devreki takımı dağıtabiliyordu
RFS 2-2 yani yorum bile yapmıyorum
Malmö 2-2 net rotasyon maçı buydu, alacaktın ama son saniye sağ kanat beke Ziyech alıp oradan gol yedik ne hikmetse
3-3 Kiev, yoruma gerek var mı
Ajax maçına eksik çıktık o da Kiev maçının bir sonucuydu zaten
Alkmaar maçlarını saymıyorum. Kısacası rotasyon yüzünden verdiğimiz maç yok neredeyse.