Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece premier lig oyuncuları üzerinden yapılan bişey bence 3-4 oyuncu çekmemiz gerekir. sizce ?

Ekli dosyalar

• SharedScreenshot.webp
    SharedScreenshot.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 23
Ayrıca rotasyon yüzünden çok puan kaybettik de yanlış bir söylem

Paşa maçı 3-0 yapmışsın oradan kim olursa olsun maçı veren hocadır

Eyüp 2-0dan 2-2 yine aynı durum ki as oyuncların sayısız gol kaçırdı

Hatay 1-1 rotasyonla falan alakası yok

Fener 0-0 as kadro çıktın

Tjk 2-1 as kadro çıktın

Paşa 3-3 as kadro çıktın hocan verdi Cuestayı alıp

Avrupa’ya gelelim

Alkmaar 1-1 net onlar daha iyi oynadı, zaten böyle iki pas yapan takımlar ilk devreki takımı dağıtabiliyordu

RFS 2-2 yani yorum bile yapmıyorum

Malmö 2-2 net rotasyon maçı buydu, alacaktın ama son saniye sağ kanat beke Ziyech alıp oradan gol yedik ne hikmetse

3-3 Kiev, yoruma gerek var mı

Ajax maçına eksik çıktık o da Kiev maçının bir sonucuydu zaten

Alkmaar maçlarını saymıyorum. Kısacası rotasyon yüzünden verdiğimiz maç yok neredeyse.
Rotasyon yüzünden de maç verdik bence ama hoca etkisi kısmına yüzde yüz katılıyorum. Maalesef hocanın doğru yolu bulması 3 sene sürdü. Sadece ilk iki sene Mertens ekstra savunma yaptığı için ligde orta sahamızın yumuşaklığını tam olarak herkes anlayamadı. Avrupada zaten kötü tecrübeler yaşadık. Taraftarın aldırdığı Lemina olmasa Oshimene rağmen çok başka şeyler konuşuyo olabilirdik şuan

İlginç mesajlar okudum gerçekten. Birileri ali isterse parayı basar Oshimen i alır demiş. Yani buna güldüm cidden. Ali hayatını verse yinede alamaz Oshimeni. Bu adam karakterli bir insan. Gitmez. En son ağlama işareti yapıyodu bunlara.
Sonra birileri aidiyeti yok demiş Oshimenin. Adam canını mi verecek daha napcak anlamadım. Seni şampiyon yaptı ve kiralık bu adam.
Kutlamalarda geride kalma muhabbeti. Yaw herkes icardi gibi showmen olamaz ki. İcardi bildiğin rock star gibi adam. Oshimen belli ki böyle değil hepsi bu :)
Bir diğeri Araplar parayı basıp alacak muhabbeti. Bu adam Araplara gitmek istemediği için bizde. Şu fenerli yorumcuların Oshimen gidecekken kulubü son anda biraz daha para istedi Araplar kabul etmedi olayı doğru değil bence. Benim hatırladığım geldiğinde söylenen şuydu. Arap takımı ve Napoli anlaşmış 100m a ancak Oshimen kabul etmediği için kadro dışı bırakmışlar. Demekki bu adam belli bir rakam kazandıktan sonra derdi para değil. Ne fener nede Araplar alamaz bence.
Son olarakta Oshimen gidecek olsa Mertens ve Muslera gibi bişeyler söylerdi. Adam kararımı vercem diyo. Yani demek istiyoki kardeşim bende bilmiyorum. Kalmak istiyorum ancak belki cok büyük bir takımda 1 1 garantisi alırsam yada hiç yoktan kafa forvet ben olursam giderim yoksa belkide kalırım diyo. Bir teklifler gelsin görelim bakıcaz diyo. Bekleyip görecez hepberaber şuan hiçbirşey belli değil. Yani bazı mesajlar cidden biraz komik geliyo bana.

Onana ihtimali var, şimdiden haberiniz olsun.

Bence bizde kendini bulur, topu oyuna iyi sokuyor ama Muslera sonrası biraz riskli….

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lunin

Boey Sanchez Lucumi Eren

Lemina Torreira

Sane Dybala Baris

Kolo Muani (Osimhen, Jonathan David)

Boyle bir kadro CL de çeyrek görur ama imkansız açıkçası .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hojlund'a sicak bakiyorum. Henuz 22 yasinda. 20 yasinda Ikiz kardesleri varmis biri yine santrafor Sxhalke'de digeri orta saha E. Frankfurt'ta oynayan. Ayrica babalari da santrafor olarak Danimarka'da top kosturmus. Yani herifin kaninda var bu is. Hareketli ve guclu bi eleman. Her ne kadar kuzeyli topculara karsi biraz sogumus olsam da kendilerine son bir sans verme taraftariyim. Kuzey Afrikalilardan kurtulduk cok sukur bu da Kuzey Avrupalilarin sonuncusu olabilir ama pozitif bir yansimayla. Hem Boniface gelecegine bu gelsin. Zaten kiralik olacak.

Bu yönetimden bir bok olmayacağını bir kez daha görmüş olduk.

Şöyle bir organizasyonun her saniyesini planlarsın, vermişler GSli ve free diye bir org firmasına, geçmişler.

Geçen sene statta yapılan bile on kat daha kaliteliydi.

Liyakat yok, yanlış yapınca ceza yok takılıyorlar işte. Metin kendine madalya falan takıyordu en son

Muslera Mertens tatli bir hüzün yaratiyor. Ozellikle ailecek mertensler baya etkilesi dun. Musleranin babasi miydi yanindaki onlarda da,o cok uzuluyordu. genede daha iyi bi veda konusmasi beklerdim musleradan- tikandi herif uzuntuden.

BAY bence para kazandirarak transfer olacak- en azindan oyle hissediyorum diyelim.

O durumda bu yonetim omurga kurmak zorunda kalacak(erden timurlunsoortif as kurnustu mevcut takimi sonucta) . O yuzden endiselenmemek elde degil. Dun kendilerine madalya pesindelerdi mesela...daha bunun dernekleri lokalleri var

Bay gidecek diyelim- inaki williams / sane bunu bir tik suspanse edebilir ama barisin her ne kadar ince is kapasitesini sorgulasakta fizik ustunluk kurmasini arariz. Bizde ya oylesi is yapiyor ya da topu kaptirmayip adam eksilten adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt