- 18 Temmuz 2009
- 82.150
- 240.120
- 5.263
Haksız çıkmadık durum bu ise. Burada fazla kalmak istemez.
Bence gerekmez, çocuğu rahat hissetmedi diye ayrıldıysa bu da normal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haksız çıkmadık durum bu ise. Burada fazla kalmak istemez.
Bizimkilerin gizlilikÇalışmaları gizli olarak yapılıp yollar kat edilmeli hasır altından.
Ancak muhabbeti baslamamalı haklısın.
Üstad cidden tipoloji olarak sergen yalcina benziyor musunNelson da sıkıntı duyuyodu bu tarz şeylerden
Abi evet saydığın maçların kepazeliğinin yanında malmö maçı devede kulak kalır ama ben skor lazımken malmöye karşı bile 5 dk direnemiyorsak ilerideki turlarda hiç şansımız yok diye ümidi kesmiştim. Rakibin ne yaptığını hiç umursamadan top oynanır mı ilk alkmaar maçında ilk 5 dkda 3 kez falan karşı karşıya kaldı adamlar. Bjk deplasmanında da ondan çok sinir olmuştum karşımızda iki pas yapamayan bir takım var herifler sadece orta saha çizgisinden rafayı koşturmaya çalışıyor o maçın kontrolünü alamamak saçmalık resmenÇok eksiktik ama ya en kabul edilebilir maç oydu benim için
Alkmaar YB Kiev falan daha büyük skandallar
Kiev bayağı poz buldu mesela, skandaldı o maç
Eşi burda degilmis zaten,şu an.cocuklari anne yokken bırakamazNelsson da buna benzer bir olay yasamisti
Cocuklari veya esi tedirgin olmus olabilir dogal olarak
Herkes bu tarz olaylarda sabirli olmayabilir bu yüzden anlayisla karsilamak lazim
2 saatten fazla surmemeli tören bence.1 saat tarkan konseri,1 saat kupa töreni yeterliydişampiyonluk kutlaması kupa törenine çoluk çocuk sülale boyu çıkmanın ahmakça bir şey olduğu konusunda anlaşalım
tıpkı maç önü serominisine 50 tane çocuk ile çıkmak veya her hafta ile ilgili manasız pankart taşımak gibi
törene futbolcu dediğin tam forma setiyle tril tril gelir ve seromonide 25 oyuncu ve teknik ekip dışında kimse bırak platformu sahada bile olmaz
artık şu şarkı işinden de vazgeçilsin yeter demode oldu
bir yönetici bile şunları akıl edemiyor tören dediğin max 3 saat olur ondan sonra tahammül seviyesini zorluyorşampiyonluk kutlaması kupa törenine çoluk çocuk sülale boyu çıkmanın ahmakça bir şey olduğu konusunda anlaşalım
tıpkı maç önü serominisine 50 tane çocuk ile çıkmak veya her hafta ile ilgili manasız pankart taşımak gibi
törene futbolcu dediğin tam forma setiyle tril tril gelir ve seromonide 25 oyuncu ve teknik ekip dışında kimse bırak platformu sahada bile olmaz
Niye ahmakça olsunki çoğu için hayatlarında 1 kere gerçekleşen bir an ve bunu ölümsüzleştirmek istiyorlar.şampiyonluk kutlaması kupa törenine çoluk çocuk sülale boyu çıkmanın ahmakça bir şey olduğu konusunda anlaşalım