Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen gittiyse güle güle ama üzerime ağır bir sorumluluk yüklendi. Şimdi yeni birini zikretmeliyim 🤔🤔🤔

Şöyle gümbür gümbür takım kuramıyorum. Sol stoper alsak Abdülkerim yedek olmayı kabullenecek mi? Osimhen ve BAY giderse bizi zor dönem bekliyor.

Şimdi gördüm resmi sayfadan osimheni aldık diye paylaşım yapmış al hilal. Üzüldüm vallahi yolun açık olsun osi.

Ben gidip kayseri maçı son 10 dakikasını tekrar izleyeceğim, tekrar kutlayacağım şampiyonluğu. Nando'ya ve Dries'e tekrar veda edeceğim.

Anlaşılan önümüzdeki 1 ay her gece Osimhen araplara gidecek.

Tatil yapmadan ve diğer tekliflere bakmadan asla araplara gideceğini düşünmüyorum.

Biraz mallık var Osi'de günün sonunda kariyer yerine parayı da seçebilir.

Yalnız bu mallığı biz iyi kullanırsak burada da kalabilir. :red:

Anlaşılan önümüzdeki 1 ay her gece Osimhen araplara gidecek.

Tatil yapmadan ve diğer tekliflere bakmadan asla araplara gideceğini düşünmüyorum.

Biraz mallık var Osi'de günün sonunda kariyer yerine parayı da seçebilir.

Yalnız bu mallığı biz iyi kullanırsak burada da kalabilir. :red:

45 güzel para çok eğip bükmeye gerek yok. Yolu açık olsun..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İcardi de gidiyodu Araplara iki sene önce gördük neler oldu. Oshimen Araplara gitmeyecek. Bizde kalır mı bilmem ama bu adam Arap yarım adasına gidecek kadar aptal değil. Çok kafaya takıyosunuz bide. Çok seviyoruz eyvallah ama alamasakta elimizde kral var. Icardi reis iyi dönerse iş değişir. Ayrıca bu işin tek denklemi hızlı forvet değil. Forvetin bitiriciliği çok iyi ama yavaş olur İcardi gibi Dünyanın en iyi bitiricilerinden biri. Kanatların hızlı olur beklerin hızlı olur yine başarılı olursun. İlla forvet alcaz diye bişey yok. Forvet işi İcardinin nasıl döneceğine bağlı değişir. Oshimen den bağımsız. Morata da gider. Belkide hızlı fizikli bir forvet daha alır Lemina ile daha farklı bir çift forvet yada 3 lü denemesi yapılabilir.

İcardi de gidiyodu Araplara iki sene önce gördük neler oldu. Oshimen Araplara gitmeyecek. Bizde kalır mı bilmem ama bu adam Arap yarım adasına gidecek kadar aptal değil. Çok kafaya takıyosunuz bide. Çok seviyoruz eyvallah ama alamasakta elimizde kral var. Icardi reis iyi dönerse iş değişir. Ayrıca bu işin tek denklemi hızlı forvet değil. Forvetin bitiriciliği çok iyi ama yavaş olur İcardi gibi Dünyanın en iyi bitiricilerinden biri. Kanatların hızlı olur beklerin hızlı olur yine başarılı olursun. İlla forvet alcaz diye bişey yok. Forvet işi İcardinin nasıl döneceğine bağlı değişir. Oshimen den bağımsız. Morata da gider. Belkide hızlı fizikli bir forvet daha alır Lemina ile daha farklı bir çift forvet yada 3 lü denemesi yapılabilir.
İki tane sağlam kanatla icardi bu sezonki osiyi unutturur sane yunus barış yapsak arkayı tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt