Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temmuz öncesi gelirse kaleci gelir başkada bir şey olmaz, yılların aynı teranesi.
CL kadro kayıt kaçında bilmiyorum ama o gün burada listeye yazılacak adamı veya adamları bekliyor oluruz bunun kaçarı yok.

Bayern munih gibi takımlara aynı oyunu oynamak için boey,pavlovic(lucimi) gibi aygirlar lazım defansta.ve kerem kadar arayista olmasa da cezasahasina girme yetenegi ve son vuruş becerisi olan biri lazım.julian brandt ya da sane.osimhen olmuyorsa da kolo muani olsun
pavlovic rüyasından uyanmak lazım çünkü adam milan 11 ine iyice yerleşti.Seneyede kadro planlamasında olur.Ayrıca pavlovic aygır gibi ama çokta yavaş bir topçu.Yanından adam geçerken müdahale yaptı yaptı yapamazsa daha o adamı yakalayamaz.Bizim apo gibi.İzlediğim 2 3 maçta bunu gördüm.

pavlovic rüyasından uyanmak lazım çünkü adam milan 11 ine iyice yerleşti.Seneyede kadro planlamasında olur.Ayrıca pavlovic aygır gibi ama çokta yavaş bir topçu.Yanından adam geçerken müdahale yaptı yaptı yapamazsa daha o adamı yakalayamaz.Bizim apo gibi.İzlediğim 2 3 maçta bunu gördüm.
Mesela yani abi o örnek

Okan buruk avrupa maclarinda bazen yokluktan tercih olarak kullandigi berkan ve gittikce agirlasan kaan ayhan(üçlünün stoperinde iyi bi tek)tercihler yerine altyapıdan potansiyelli veletleri kullanma yoluna gitse kaybimiz olmazdi ve kazancliydik şu an

Samsun haller'i istiyormuş. O herif bitik haliyle bile bu ligde iş yapar.

Sampiyon olmadığımız yillarda avrupa kupası alalim.ligde ise ya goztepe ya trabzon ya da samsun şampiyon olsun he mi

Bence 1.94 müydü boyuna göre bayağı sert ve çabuk. Apoya göre hızlanması daha iyi ama geniş alanda ağır olabilir.

Tek çekincem 4lü değilde kenar stoperi rolüne daha uygun olması

Almak mümkün değil ama bence de

Gerçekten kendimi zor tutuyorum

Okan hoca iyisinde Torera nın tam bir 6 numara olmadığını 2.5 senede nasıl anlamazsın kaldıki bu sene Sara 6 gibi oynadı hep Torera ilerde pres yaparken geriyi tuttu, artık Sara patlamak üzereyken Lemina geldide kurtulduk. Tam bir dönüm noktası oldu yoksa 2 kupada fbde olabilirdi şu an.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt