Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.354
- 25.686
- 2.598
Ardaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genel olarak iyi. sadece ahmet kutucu gibi bir bitiriciye ve savunmada cuesta gibi bir sigortaya ihtiyaclari var.Banların kadro nasıl yav
pavlovic rüyasından uyanmak lazım çünkü adam milan 11 ine iyice yerleşti.Seneyede kadro planlamasında olur.Ayrıca pavlovic aygır gibi ama çokta yavaş bir topçu.Yanından adam geçerken müdahale yaptı yaptı yapamazsa daha o adamı yakalayamaz.Bizim apo gibi.İzlediğim 2 3 maçta bunu gördüm.Bayern munih gibi takımlara aynı oyunu oynamak için boey,pavlovic(lucimi) gibi aygirlar lazım defansta.ve kerem kadar arayista olmasa da cezasahasina girme yetenegi ve son vuruş becerisi olan biri lazım.julian brandt ya da sane.osimhen olmuyorsa da kolo muani olsun
HAR MAN yayında
Mesela yani abi o örnekpavlovic rüyasından uyanmak lazım çünkü adam milan 11 ine iyice yerleşti.Seneyede kadro planlamasında olur.Ayrıca pavlovic aygır gibi ama çokta yavaş bir topçu.Yanından adam geçerken müdahale yaptı yaptı yapamazsa daha o adamı yakalayamaz.Bizim apo gibi.İzlediğim 2 3 maçta bunu gördüm.
Yunan lokumu gibilucumi "lukumi" diye okunuyormuş.
ben şok.
HAR MAN yayında
20 gol garanti de zaten 2-3 tane forvetleri varSamsun haller'i istiyormuş. O herif bitik haliyle bile bu ligde iş yapar.
Har man kim ya
Bence 1.94 müydü boyuna göre bayağı sert ve çabuk. Apoya göre hızlanması daha iyi ama geniş alanda ağır olabilir.pavlovic rüyasından uyanmak lazım çünkü adam milan 11 ine iyice yerleşti.Seneyede kadro planlamasında olur.Ayrıca pavlovic aygır gibi ama çokta yavaş bir topçu.Yanından adam geçerken müdahale yaptı yaptı yapamazsa daha o adamı yakalayamaz.Bizim apo gibi.İzlediğim 2 3 maçta bunu gördüm.
Okan hoca iyisinde Torera nın tam bir 6 numara olmadığını 2.5 senede nasıl anlamazsın kaldıki bu sene Sara 6 gibi oynadı hep Torera ilerde pres yaparken geriyi tuttu, artık Sara patlamak üzereyken Lemina geldide kurtulduk. Tam bir dönüm noktası oldu yoksa 2 kupada fbde olabilirdi şu an.Gerçekten kendimi zor tutuyorum