Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.472
- 91.506
- 5.093
Senin ben listeni anosike
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin ben listeni anosike
@Keramettin TANRIVERDİ isteklere duyarsız kalmayalım derim.adımı Nedim Anosike olarak revize eder misiniz?
Ben senin.olun degilim.milli takim ile para ne alaka milli takim . Kustahlik.ile bilgili olmak farkli seyler bak bakalim.hepsi mi 30. Bu adamlari 30 a almayalım sizin gibiler olmayalim diye yazıyoruz zaten. Bu adamlari alan takimlar kaça almış diyeceğim kustah kustah konuşacaksın ici bosOlm sen yazdığın adamların kaç para olduğunu biliyomusun
En ucuzu 20-30dan başlıyo
Say bakalim 30.olanlari hepsi mi . Kustahlik ayri hakli olmak ayriOlm sen yazdığın adamların kaç para olduğunu biliyomusun
En ucuzu 20-30dan başlıyo
Kenan kim Kenan imirzalioglu mukadromuzu yapmıştık
singo vvd apo ferdi
thuram hakan
barış bruno kenan
osimhen
sadece thuram yerine atta keita filan olabilir
Bir sus yaAllahim brezilyami
Kenan kim Kenan imirzalioglu mu
Juventustakinin gelme ihtimali yokta ondan soyledim
Ok@Keramettin TANRIVERDİ isteklere duyarsız kalmayalım derim.
admirim artik yeni isim alabilirmiyiz, motz'la kaldik kac senedir
Noktalama işaretlerini doğru kullan Deniz.Ben senin.olun degilim.milli takim ile para ne alaka milli takim . Kustahlik.ile bilgili olmak farkli seyler bak bakalim.hepsi mi 30. Bu adamlari 30 a almayalım sizin gibiler olmayalim diye yazıyoruz zaten. Bu adamlari alan takimlar kaça almış diyeceğim kustah kustah konuşacaksın ici bos
teşekkürler admirim soyadı biraz gay ismi gibi ama adım hep nedim olsun istemişimdir
Bir daha bu talepte bulunursan ismini sg yapıcam direkt.admirim artik yeni isim alabilirmiyiz, motz'la kaldik kac senedir
Alper admin şu an kestane pisiriyorMukau @Alper Altun adminimin keşfiydi