- 16 Haziran 2010
- 204.042
- 156.103
- 6.838
Sangare o mevki için yaşlı. Zaten Lemina ve Torreira kalıyor o bölgeye gelecek transfer max 25 yaşında olmalı. Yoksa orta sahanın yaş ortalaması hiç düşmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lesley ugocukwuSangare o mevki için yaşlı. Zaten Lemina kalıyor o bölgeye gelecek transfer max 25 yaşında olmalı
Tercihen Afrikalı ya da Güney Amerikalı olmalılesley ugocukwu
morten frendrup
Yine kiralama işine geçersek geçmiş olsun hepsi toplamda 500 dakika forma yüzü görmez, devre arasında tekrar oyuncu isteriz.Singo veya Sallai
Sanchez
Jakops
Lemina
Torreira
Sane
Lang
Osimhen
Nhaga (+4)
Ben elimizde tutacağımız yabancılar bunlar olacaktır diye düşünüyorum açıkçası.
Özetle 8 yabancı + genç kontenjanından 1 yabancı var elimizde.
2 tane üst düzey yabancı alırız ve muhtemelen 2-3 tane de genç yabancı kiralarız
Mithat da kimBoey ve Sallayi dan ayrilip
Singo / Mithat yapilmali
Orta sahada en cok istedigiin, ve alabilcemiz adamlar kimler.Yine kiralama işine geçersek geçmiş olsun hepsi toplamda 500 dakika forma yüzü görmez, devre arasında tekrar oyuncu isteriz.
rize sagbekMithat da kim
En çok istediğim biri yok, her mevki için 3-4 adam sayabilirim ve hepsi iyi oyuncular. Önemli olan birbirleri ile uyumu yani ezbere X gelsin sonra şu gelsin demekle doğru uyum sağlanmaz bence. Oyuncu profilleri o bakımdan çok önemli. Aynı zamanda uyruk önemli, yani bir Kuzeyli yanına bir Afrikalı onun da yanına Asyalı şeyler genelde beni huylandirir. Bize iyi Afrika kökenli oyuncular uyuyor hemde Latin kökenli oyuncular. Onlarin emerjisi farklı oluyor genelde. Doğru seçimi yapmak zor.Orta sahada en cok istedigiin, ve alabilcemiz adamlar kimler.
6
8
10
ben ozanin artik 30 yaslarinda ancak geleceni dusunuyorumCalhanoglu veya can uzun transferi yabanci transferlerde isimizi kolaylastirir
Hatta sag beke alternatif olarak zeki celik
Stopere ozan kabak ama gec kaldik sözlesme uzatti,erken den bir calisma olsaydi ikna edilirdi bonservis bedeli ödemeden
Seneye baştan sağ bekte oynarsa takımın değişilmez oyuncusu olabilir zaten Sallai'a teklif gelecek diyorlar. Öyle sat deyince satılacak gibi durmuyor zaten ödenen bons/maaş ortada.singonun satılmaması MALLIK olur bu maaş/performans ile
göte kaçan bonservisin de bi kısmından kurtulmalıyız
Sallayi 15-20m euro arasi teklif var deniyor.singonun satılmaması MALLIK olur bu maaş/performans ile
göte kaçan bonservisin de bi kısmından kurtulmalıyız
OBye de bi daha bek konusunda fikri sorulmamalı
Aynen öyle abi belki çocuktum ama hatırlıyor insan, isimlerin önemi yok belki dönem denk düşmüyor bakmadım ama mahallede fenerli çocuklar Anelka, Alex bilmem ne takılırken bizim orta saha Inamato, Heinz filan kısacası isim olarak güven veren topçu azdı ama şimdi Zaha Ziyech alıyorsun Hayrullah Bilazer bek oynayan takıma üstünlük kuramazsan tabii aynı dönüşü almayacaksın.Cafer abi o dönemki şartlar başkaydı ama ya
Bütçe ve kadrolar arası,stadyumlar storelar arası inanılmaz fark vardı her anlamda iki camia arasında
1996-97'de de FB'ye içerde dışarda yenildik hatta evimizde 4 yedik ama 2006 kadar sakin karşılanmadı çok olay oldu mesela