Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın yonetim sayin hocam bir oyuncu 19 20 yasinda da kendini ispatlamis olabilir

HIbo7zjXYAADaZZ

Salllai-bournemouth yallah
Boey Yallah
Sara -Yallah
Asprilla-Yallah

Acheampong
Van Djik
Bernardo
2004 sonrası doğan ortasaha

Mesela.Langi göndermeden hallettim ustelik. Acheampong da 2006 doğumlu.

forvete deniz gül.

Icardi ve jakobsa göre de diğer transferler

Benim için dünyanın en iyi ortasahası Pedri. Sonra Bruno Fernandes. Ulan şu adama parçalı forma giydirelim be!

Maldini Fenerbahce'de

Benim hayalim gelecek sene icin.
Mandela keita danois
Adam daghim luka stojkovic alajbegovic
Osimhen

Transferi yürüten ekipte pozitif anlamda bir değişiklik olacak gibi görünmüyor. Bunların arasında şımarmaya eğilimli insanlar ,her sene transferi son ana bırakıyorlar. Üstüne bir de 4 sene şampiyon olmanın şımarıklığı da eklendi. O yüzden uzun süre transfer nöbeti kısır geçecektir, takımda önemli değişikler olmayacaktır .Aksi olursa bence sürpriz olur

Sayın yonetim sayin hocam bir oyuncu 19 20 yasinda da kendini ispatlamis olabilir

bence de satılabilecek genç oyuncular almalıyız ama takıma seviye atlatabilecek bernardo dijk gibi adamlara da hayır demem, bu işin bi dengesi olmalı sadece siyah ve beyaz yok.

sen torreira barış davinson o bu satılsın yerlerine genç alalım monte edelim diyorsun fm değil ki bu

kendini karikatürize ediyorsun sadece aynı şeyleri tekrarlayarak, halbuki desteklediğin şey kısmen doğru

Jakobs'u satıp +4'e uygun sol bek almak lazım.
Eğer zam yapılmadıysa maaşı 2,1m.
Takımdaki diğer oyunculara göre göndermekte büyük sıkıntı çekmeyiz gibi gözüküyor.

Kavukcu yine haber uçurmuş malesef öte yana..2 si merkeze olmak üzere 4 yildiz transfer demis

Biri bernardo muhtemelen.

19-20 yasinda olupta kendini ispatlamis oyuncunun Turkiye'de ne isi oldugunu ogrenebilirmiyim? Ciddi bir soru.

Ve kac lira olacak bu cocuk?

Burasi fb bu da dunya yildizi 🙂🙂🙂🙂 ikinci sınıf futbol ülkesi olmamak adina fb de vazgeçer umarım bu bakis acisindan
fb den sana ne la. Forumda bir allahın kulu yoktur eytli Kante yi şu fiyatlara alsın diyen. Azıcık frenle Deniz.
Buradaki insanların çoğu duyguları ile x ya da y ismini takımda görmek istiyor, taraftar bunlar. Adam B.Silva ya da ne bileyim öyle birini görmek istiyor diye sürekli laf atar gibi davranmaktan vazgeç. Atıyorum 150m a Vitinha, Gs ye geliyor deseler en mantıklı adam bile yok 5-10m a noname genç alalım mi diyecek sence?
Kimsenin senin genç oyuncu önerilerin ile dalga geçtiğini ya da laf attığını görmedim ama sen inatla insanlar kendi istediklerini söylüyor diye sürekli bi laf atma uğraşındasın.

Maldini Fenerbahce'de

Milan bunu gönderip İbramovic i getirmişti sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt