Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun brentford listemdeydi. 19 yasinda daha kendini ispatlamasi lazim demedi.

İş yapmazsa nasılsa hesabını vermeyeceksin aylardır kafa açıyorsun burada. Birşey deyince de benim fikrim diye ağlıyorsun.

Liverpool’un falan aldığı 70 milyon euroluk adam üzerinden bile kafa açıyordun devre arası.

Burada insanlar 10+4e kızıyor inadına 9+5 olsun diyorsun.

Hergün gelip aynı isimleri yazıp duruyorsun, yarın o oyunculardan bir bok olmayınca napacaksın bakalım.

Samsun ntcahamın ayrılacağını açıklamış. Çok iyi yedek olur kanımca
30 yasindaki Ntcham'dan bize rotasyon oyuncu olmaz, yabanci kuralini unutuyorsun ayrica.

Sen once elindekinden daha iyi oyuncu alacaksin ki onlar kendiliginden rotasyona dusecek, Ntcham gibilerin bizde oynayabilecek kalitesi yok.

10+4 varken samsunun 30 yaşındaki kronik topçusunu almak heaa

10 yabancılı sistemde ne rotasyonu yaw kimse gitmiyor zaten

Kimsenin gitmediği durumda +4’e, mevcut 11 oyuncularından daha kaliteli adamlar alamazsak eğer seneye şampiyonluğu ve avrupada başarıyı unutun

Şu kuralın tek amacı Galatasaray transfer yapamasın, takımı revize edemesin, Avrupa’da ve ligde kadro zaafiyeti yaşasın, Şampiyonlar liginde başarısız olsun.
Bu kuralın savunulacak bir tarafı yok, hele burada hiç yok.

Duam belli duyan belli

fsdasdfsdf.webp

İş yapmazsa nasılsa hesabını vermeyeceksin aylardır kafa açıyorsun burada. Birşey deyince de benim fikrim diye ağlıyorsun.

Liverpool’un falan aldığı 70 milyon euroluk adam üzerinden bile kafa açıyordun devre arası.

Hergün gelip aynı isimleri yazıp duruyorsun, yarın o oyunculardan bir bok olmayınca napacaksın bakalım.
Rayan

Sizin demenize bakmamış almislar ..ben ağlamıyorum sizden hakaret yemeye yazmıyoruz diyorum burada sizin onay vermenize mi bağlı hepimizin zekası ya ada alan kulüplerin zekası. Oyuncunun kaça gittigi degil sen attığında ne kadardı dedi mesela sosyal yaşamdan bir arkadaşım mesela o da bir insan o da bir futbolsever vb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt