Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 113.236
- 100.541
- 5.238
çok iyi bir defans bok gibi bir yöneticiydi milan içinBir ara oyle olmustu ama suan Ibrahimovic'in gorevi kalmadi kulupte.
Furlani bakiyor futbol takimin planlamasina.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyi bir defans bok gibi bir yöneticiydi milan içinBir ara oyle olmustu ama suan Ibrahimovic'in gorevi kalmadi kulupte.
Furlani bakiyor futbol takimin planlamasina.
Helal olsun brentford listemdeydi. 19 yasinda daha kendini ispatlamasi lazim demedi.
30 yasindaki Ntcham'dan bize rotasyon oyuncu olmaz, yabanci kuralini unutuyorsun ayrica.Samsun ntcahamın ayrılacağını açıklamış. Çok iyi yedek olur kanımca
Yabancilarda yasi olan adami hele yedek olarak luksumuz yok.(Olmasin zaten)Samsun ntcahamın ayrılacağını açıklamış. Çok iyi yedek olur kanımca
Rayanİş yapmazsa nasılsa hesabını vermeyeceksin aylardır kafa açıyorsun burada. Birşey deyince de benim fikrim diye ağlıyorsun.
Liverpool’un falan aldığı 70 milyon euroluk adam üzerinden bile kafa açıyordun devre arası.
Burada insanlar 10+4e kızıyor inadına 9+5 olsun diyorsun.
Hergün gelip aynı isimleri yazıp duruyorsun, yarın o oyunculardan bir bok olmayınca napacaksın bakalım.
Fenerini şampiyon yaptın tebrikler
Sizin demenize bakmamış almislar ..ben ağlamıyorum sizden hakaret yemeye yazmıyoruz diyorum burada sizin onay vermenize mi bağlı hepimizin zekası ya ada alan kulüplerin zekası. Oyuncunun kaça gittigi degil sen attığında ne kadardı dedi mesela sosyal yaşamdan bir arkadaşım mesela o da bir insan o da bir futbolsever vbİş yapmazsa nasılsa hesabını vermeyeceksin aylardır kafa açıyorsun burada. Birşey deyince de benim fikrim diye ağlıyorsun.
Liverpool’un falan aldığı 70 milyon euroluk adam üzerinden bile kafa açıyordun devre arası.
Burada insanlar 10+4e kızıyor inadına 9+5 olsun diyorsun.
Hergün gelip aynı isimleri yazıp duruyorsun, yarın o oyunculardan bir bok olmayınca napacaksın bakalım.