Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca istese de istemese de zorla bu takıma ortasaha yığılmalı

Damperli kamyonla dökülmeli patır patır ortasaha okanın kucağına, sayısı önemli değil

DASASDASD.webp

3407.webp

10+4 kuralına göre alacağımız +4 deki oyuncular 20-21 yaşında en az 100 maç tecrübesi olan futbolcular olmalı

West ham da dörtlünün solunda oynamıyor mu ? Bugün göz ucuyla newcastle maçına baktım.
Normalde 3-5-2 solunda oynatıyorsa west ham bilmiyorum açıkçası.
Bugün 3ludeydi normalde west hamda bu sene 4lude daha çok oynamıştır ama 4lude canlı bomba biraz bence 4lu oyuncusu değil defansif aksiyonlari sorunlu baya ama genç yani onu düzeltir mi bilmiyorum yada getirip o evrimi biz yaptirabilir miyiz onu da bilmiyorum bizim teknik heyet yapabilir mi

Bu nathan ngoy u 3 m euroya lille e hangi kafayla satmışlar yav

Takımı 4 sene hayat bilgisi mennan çalıştırsaydı en azından orta kafa gol oynatmayı başarırdı araya adam falan sarkıtırdı 2 ezberimiz olurdu

Takımın sahada en ufak bir ezberi yok,seti yok

Takım rakip sahaya konumlanıyor,gerisi allaha emanet kim naparsa artık

Bu sezon özellikle rotasyon yerlilerinde de ciddi bir değişim lazım. Günay, Batuhan, Kaan, Ahmed, Metehan, Arda(kiralık) gitmeli. Normalde İlkay'ı da yazardım ama sözleşmesi devam ediyor 1 sezon daha zoraki şans. Jankat yada Deniz Ertaş, Ümit Akdağ- Ahmetcan Kaplan- Adil Demirbağ veya x, İshak Vural- Emirhan İlkhan- Celil Yüksel- Can Uzun, Aral Şimşir- Başar- Eren D., Deniz Gül- Bertuğ- Ali Habeşoğlu alabildiğimizi almak lazım. Daha başka adamlarda vardır illaki. TR rotasyonunu ciddi değiştirmeliyiz.

İlk 11 için. Stoper, 6,8 ve 10 numara, yedek forvet vakit kaybetmeden en geç temmuzda gelmeli

Bu sezon özellikle rotasyon yerlilerinde de ciddi bir değişim lazım. Günay, Batuhan, Kaan, Ahmed, Metehan, Arda(kiralık) gitmeli. Normalde İlkay'ı da yazardım ama sözleşmesi devam ediyor 1 sezon daha zoraki şans. Jankat yada Deniz Ertaş, Ümit Akdağ- Ahmetcan Kaplan- Adil Demirbağ veya x, İshak Vural- Emirhan İlkhan- Celil Yüksel- Can Uzun, Aral Şimşir- Başar- Eren D., Deniz Gül- Bertuğ- Ali Habeşoğlu alabildiğimizi almak lazım. Daha başka adamlarda vardır illaki. TR rotasyonunu ciddi değiştirmeliyiz.
Gelsin dediğin adamlar geldiğinde onlar da gitsin dediklerin gibi olacak olan da gsmin paralarına olacak

şu bahaneleri bırakalım artık cengizciğim

van dijk hariç tüm GEBERİK topçulara HAYIR!!!!
Bahane değil ama gerçek bu.

Skor katkısına açıp baksak son 5 yılında hep aynıdır üç aşağı beş yukarı.

Bizim alacağımız isim direkt skor katkısı verecek isim olmalı diyene de, Bernardo'yu istemeyene bir şey demem ama skorerliği üzerinden vurmak hiç tanımamak gibi oluyor onu.

Geçen sezonda da 4 gol 4 asist yapmış, bu sezondan sadece 2 gol fazlası var. Geçen yıl gelse yine bitik mi diyecektik kendisi için.

Bu lavukta ülke puanı demiş fener taraftarlığı yapiyor
Hiç farkında değildim, Fb'li mi bu sayfa? Net olmayan şeyler yazıldığında bakıyorum buraya doğru mu, nedir durum diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt