Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75 milyon verip Avrupa'nin en kral 5 forvetinden birini, 33 milyon verip tarihin en pahali kaleci transferlerinden birini yapiyorsun ama ikisinin arasina yarim yamalak bir takim kuruyorsun. Bir ise kalkistin madem, devamini getirmek zorundasin. Kaya gibi bir stoper, yorulmak bilmeyen bir orta saha, ayagina top gelmeden ne yapacagini bilen bir oyun kurucu istiyorum.

Bu günkü maçta gösterdi bu arada mevcut İcardi'ye uygun değil oyunumuz. İcardi ile sözleşme yenilemek bence hata olur.

Azizli fb'yi inim inim inletmek için gerekli yerlere gerekli transferler! Hemen derhal!

Lan bu SINAYOKO neymis boyle
bunu alsak ya

bizim GS liseli monserler izlemiyor mu kardesm Ligue 1
tum transferleri Ligue 1'den yapalim bu yaz

Bugün 3ludeydi normalde west hamda bu sene 4lude daha çok oynamıştır ama 4lude canlı bomba biraz bence 4lu oyuncusu değil defansif aksiyonlari sorunlu baya ama genç yani onu düzeltir mi bilmiyorum yada getirip o evrimi biz yaptirabilir miyiz onu da bilmiyorum bizim teknik heyet yapabilir mi
Sen de haklısın renktaş ama jakobs un da kötü gününde yol geçen hanı olduğu da bir gerçek.
Bir şekilde +4'ten bir tanesini ilk 11 yapmak işin bug u.
Bugün maçta da bir iki ortasına denk geldim, Jakobs-Eren sezon boyunca Osimhen e böyle ortalar göndermedi ki adamın bu sene ligde 5 asisti var.

Birde sanchezi istemeyenler var, bu singou görünce iyiki var demekten baska birsey düsmez. Kafayi toparlarsa üst düzey stoper, sanchezinki mental is. Ama seneye yine götürür isi. Yinede üst düzey bi stoper lazim, hem lig hem cl. 50 mac üzeri oynaniyor, hep sanchez apo oynamaz adamlar arada dinlenmeli.

26 yaşına gelmiş Singo’nun kariyerinde 150 maç falan var

26 yaşına gelmiş Barış’ın 300 maça yakın maçı var

Bir daha senede 40-50 maça çıkamayacak adama bu paralar kesinlikle verilmemeli.
singo tarihimizin en garip transferi olma yönünde ilerliyor admirim 30 bayıldığımız adam ahmed kutucu muamelesi görüyor

26 yaşına gelmiş Singo’nun kariyerinde 150 maç falan var

26 yaşına gelmiş Barış’ın 300 maça yakın maçı var

Bir daha senede 40-50 maça çıkamayacak adama bu paralar kesinlikle verilmemeli.
O parayla üst düzey bi 10no alabilirdik ona yanarim. Stoperi kiralardik bi sekil giderdi. Yazik oldu paralara.

Hepsi tutmaz zaten ama artık değişiklik şart hem gençleştirme de olacak böylece. Sonuçta bunlar rotasyonda düşündüğün oyuncular Barış, Yunus gibi tutarsa 1-2'si ne ala.
Forma adaleti olmazsa,süre vermezsen

Hiçbiri gelişmez,form tutmaz,harcadığın parayla kalırsın

Yusufu aldırdı 6 milyona 4 sene kenarda oturttu gönderdi şimdi de armandoyu alıp onu oturtuyor bak gökdenizi de 3 sene oturttu kaçmış galiba çocuk

Mevkisini bile bilmediği adamda ısrarcı olup 30 kağıt bayılttırdı bizi ya tüm sezon da yedek oturttu

Az daha edersonu da sokuyodu verilmiş sadakamız varmış fb çalım attı

Ya bu adam komedi diyorum komedi inanmıyosunuz
Geçen sene hocanın yaptığı transferlerden sadece Osimhen tuttu, o da zaten hoca ile ilgili değil lige 10 beden büyük geldiği için, diğer transferler hepsi fiyasko!

Bir defa futbol okumaları, zannettiğin gibi bugünden yarına değişebilen şeyler değildir; 4-2-3-1 de merkez ikili defansif yönden zayıf adamlar olamaz (Oliveira, Demirbay, İlkay vs), nokta...

Tanımlamalar genelde hala Michels' in 4-3-3 ü üzerinden yapılıyor. 4-2-3-1 e geçip bir oyuncuyu second striker/forvet arkası tarzı olarak konumlandırırsan, merkez ikilinin defansif yükü haliyle artar. Ben 6,5 diyeyim, sen yahut başkası defansif 8 desin, çok da önemli değil. Bizim takımın en büyük sorunu, Young Boys faciası, Avrupa devlerine karşı oynadığımız maçlar ve hatta GB-KG gibi aciz takımlar dahil, rakip geçişlerinde aşırı aciz kalmamız (''Rus ruleti'' tabirini ilk ben kullanmış olabilirim). Hücum tarafındaki üretme sorunu o ikisinden değil, 10 no payesi verilenlerle kanatların yetersizliğinden kaynaklanıyor. Adam gibi bir 10/forvet arkası vs olmadan da üretken olabilirsin oysa; kanat oyuncularını ona göre seçip rol vererek ki benim tercihim tam olarak budur. (3-4-3 mevzusunu Okan Hocanın varlığı nedeniyle süresiz ertelediğim için söylüyorum tabii)...

defansif yönden zaaflı adamları seçmiş olması tabiki hata ama ben senin de dahil olduğun bir yanlışa parmak basmak isterim

galatasarayın üretim sorunu yok

galatasarayın kompakt kalma ve böylece geçişi engelleme ve aynı zamanda top kendisindeyken yoğun ve güçlü set oynama sorunu var.. hatta eğer bir üretim sorunu varsa o da orta sahadan ceza sahasına yeterince giren oyuncu olmamasıyla alakalı

şimdi dönelim baştaki konumuza dönelim

torreira bu anlamda galatasarayın şu ana kadar ki seviyesinde çok büyük katkıda bulundu ve kalırsa bundan sonra da senin verdiğin rolde muhtemelen fena olmayan bir performans çizecektir ama benim iddiam şu

galatasarayın yukarıda belirttiğim sorunu çözmesi ve 1 seviye daha atlaması için şöyle bir ikili kurmaya daha çok ihtiyacı var: emre-melo, kelly-rice, pavlovic-kimmich vb.

bu ikililer savunma zaafiyetini de azaltıyor hem de topu daha iyi kullanıyor

ha şurada hemfikir belki olabiliriz galatasarayın ön tarafındaki 3 adam da(sane-barış-osimhen) çok kolay ve çok hızlı top kaybettiği için belki kim gelirse gelsin çok dağınık ve kopuk görüneceğiz

Sen de haklısın renktaş ama jakobs un da kötü gününde yol geçen hanı olduğu da bir gerçek.
Bir şekilde +4'ten bir tanesini ilk 11 yapmak işin bug u.
Bugün maçta da bir iki ortasına denk geldim, Jakobs-Eren sezon boyunca Osimhen e böyle ortalar göndermedi ki adamın bu sene ligde 5 asisti var.
ben de jakobsun genel performansı beğenmiyorum , ereni zaten hiç beğenmiyorum ama bireysel hatadan sürekli gol yiyen takımız yoksa dioufu çok beğenirim ama onun da canlı bombalığı var baya , hani Singo örneği de var mesela sağ beke tekrardan alıştırıp torino performansının da üstüne çıkarmamız gerekirken genelde stoper oynattık onu bile tekrar beke eviremedik yani bu örnek varken bunlar dioufu alsa onu da mundar edebilir ondan endişem benim yoksa bence de en azından sol beke daha hucumcu biri gelmeli ama sanki daha tecrübeli,derli toplu biri olsa en azından defansı iyi olmasa bile bireysel hataya yatkın olmayan biri daha iyi olabilir

Sezon başı takımın atletik seviyesi düşük diye beyni olup olmadığını kontrol etmeden 30m bonservis 5m yıllığı gömdüler Singoya. Büyük takımda beyni olmayan adam oynayamaz istediği kadar atletik olsun. Önce oyun zekasına mentaline bakacaksın sonra yeteneğine atletizmine vs sıra gelecek. Acı bir ders oldu Singo işi bir daha bu profilde bir adama gitmeyiz umarım

singo tarihimizin en garip transferi olma yönünde ilerliyor admirim 30 bayıldığımız adam ahmed kutucu muamelesi görüyor
Konsantrasyon sorunları olup pas kalitesi bu kadar düşük bir adamın bizde başarılı olma şansı pek yok.

Bu gerçek umarım bir an önce görülür.

30 m euro verilmiş 5 m euro maaş alıyorsun, kanattan bozma adam senin önüne geçiyor, insan kendinden utanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt