Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.396
- 21.441
- 2.663
Onaylasa bile Nhaga gibi toplam 2 maç oynardıO dönem 20 yasindaymis. Hoca onaylamazdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onaylasa bile Nhaga gibi toplam 2 maç oynardıO dönem 20 yasindaymis. Hoca onaylamazdi.
Barış kim tanımıyorum faruk beyBaris senmisin yav, bende nere kayboldu diyom![]()
Katılıyorum. Upgrade yapıp sezonu 5. veya 6. tamamlayıp kafayı resetlemek lazım. Bu kadar şampiyonluk ve CL son 16 başarısı taraftarı bozdu. Biraz da eski günleri yad edelim.Hala o gelsin, bu gitsin diye konuşuyorsunuz. Teknik ekip denen bir şey yok. Asıl değişim ve upgrade yapılması gereken yer burası
Evet sanırım 4 milyon euro fazla alacakmışızTorbanın bir önemi yok sadece biraz fazla para alıyoruz galibiyette
Bizim tam tersimiz enteresan kafalar.
+4 için neden 23 yaşında oyuncu bakılmıyor muhabbeti gördüm bakış açısı çok yanlış. 23 genç değil tabiki ancak oldu ki aldın bu herif tuttu vazgeçilmez oldu seneye 24 olduğunda diğer bölgelerden birini elemek zorundasın.
Sürdürülebilirlik açısından bu takımların isteyeceği bir şey değil ki. Keza 3 tanesini 23 buldun ne olacak seneye as takımdan yaşlı 3 kişi gönderip genç alalım mı diyeceğiz yada bunları mı gönderelim diyeceğiz.
Sınırlama yaş olara saçmalık. Cezalandırma ile değil doğru teşvik ile ilerlemediğimiz sürece bunlar mış gibi yapmak oluyor.
Böyle zorunluluk yapıyorsan bunu sadece ve sadece yabancı sınırsız +4-5-7 tane ne zıkkımsa u23 olmak zorunda şeklinde kurgulayabilirsin ki anlamı olsun.
Uranus ikizlere girdiyse bariyerlerde bize girecek demektir. Eyvah kalkın mahvolduk.Uranus ikizlere girdi.
Genç oyuncular artık bizi tercih edecek korkmayın moruklar
fatih hocanın yaptığı hataya düşmek istemiyor net. bir de hoca istese ne olacak kavukçu mu bitirecek hatip mi. doueyi istedi gitti herfi 1 m fazla vermemek için bize totelde 80m harcattı. Hocanın işi değil ki transfer zaten. Olmuş oyuncularıda Gardi getiriyor zaten buna yöneldi diye düşünüyorum.
Ihtiyari kaybettik dedimBarış kim tanımıyorum faruk bey

boey ve barışı dursun mu öne çıkardıÇok para harcama = mutlak başarı kafasından çıkmalı Okan.
4 sene oldu ya bir tane bile alıp öne çıkardığı maliyetyiz topçu yok. Hep al al al. 15 tane bek aldık adama ama 4 yılın sonunda sağ bekte devşirme ofans oyuncusu oynuyor. Sırf şu olay bile insanı düşündürür bir yerden sonra artık bana ben ne yapıyorum ne yaşıyorum böyle diye.
Para var diye çöpe atacağız anlamına gelmiyor. İlk başarısız dönemde bu deli gibi maliyetler bir yerimizde patlayacak.
30 Milyon bonservis 5 Milyon maaş ile daha nerede oynatacağını kendi bile bilmediği bir adamı aldırdı sezon başında. Orta saha aldırmadığı için en kritik maçta Juventus deplasmanında orta saha oynattı daha stoperde mi bekte mi oynatacağı belli olmayan adamı.
Kafayı yersin ya gerçekten.
bana bi tane u23 kuralına uyacak ve direkt gs orta sahasında 11 oynayacak oyuncu söyler misiniz,, bizim alabilme ihtimalimizin olduğu biri
aklımdan çıkmıyor o elemanda 30m isteniyor deniyor. hatip yüzünden kaçırdık zamanında.bu sene guela doueyi ikna etmek için drogba dahil herkes devreye girmez mi ya
Gerçi singoyu satmak lazım bunun için de o maaşı kimse vermez ona