Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala o gelsin, bu gitsin diye konuşuyorsunuz. Teknik ekip denen bir şey yok. Asıl değişim ve upgrade yapılması gereken yer burası
Katılıyorum. Upgrade yapıp sezonu 5. veya 6. tamamlayıp kafayı resetlemek lazım. Bu kadar şampiyonluk ve CL son 16 başarısı taraftarı bozdu. Biraz da eski günleri yad edelim.

Renato hücumda torreira ve leminadan daha erkek bu kesin

Geride avratlik yapan ortasaha istemiyoruz

Amadaou Onana gibi düz taban farketmeden seven deve dikeni istiyoruz

yav bu yabancı olayını fenerin düşünmesi lazım biz niye düşünüyoruz o kadar
hali hazırda uğurcan,apo,yunus,barış gibi direkt ilk 11 e attığın oyuncular zaten var 7-8 tane de yabancı ilk 11 e aldın mı gerisini diz işte 23 yaş altı bomboş kontenjanın var üstelik

adamların sıdıki şerif,nene,a.brown ile bile 23 yaş kontenjanı zaten dolu diğer yabancılarının hali de ortada onlar düşünsün bizim daha çok işimize gelmesi lazım

+4 için neden 23 yaşında oyuncu bakılmıyor muhabbeti gördüm bakış açısı çok yanlış. 23 genç değil tabiki ancak oldu ki aldın bu herif tuttu vazgeçilmez oldu seneye 24 olduğunda diğer bölgelerden birini elemek zorundasın.
Sürdürülebilirlik açısından bu takımların isteyeceği bir şey değil ki. Keza 3 tanesini 23 buldun ne olacak seneye as takımdan yaşlı 3 kişi gönderip genç alalım mı diyeceğiz yada bunları mı gönderelim diyeceğiz.

Sınırlama yaş olara saçmalık. Cezalandırma ile değil doğru teşvik ile ilerlemediğimiz sürece bunlar mış gibi yapmak oluyor.

Böyle zorunluluk yapıyorsan bunu sadece ve sadece yabancı sınırsız +4-5-7 tane ne zıkkımsa u23 olmak zorunda şeklinde kurgulayabilirsin ki anlamı olsun.

10+4 icin okan hoca konustugu icin degismezler

sinsiye yatsa konusmasa fb zaten 12+4 isteyecekti

okan hoca yine zarar verdi malesef

Ne satmayı ne almayı becerebilen bir yönetim ve ne istediğinde karar veremeyen bir teknik ekip olursa 12+2 olsa da bir şey değişmez yine bir olumsuzluk bulursun

10+4'ü lehimize çevirme fırsatı var ama üstesinden gelemeyecekleri aşikar

Hocanın istediği hazır genç forvet, sol kanat ve forvet arkası. 40 milyona biter

+4 için neden 23 yaşında oyuncu bakılmıyor muhabbeti gördüm bakış açısı çok yanlış. 23 genç değil tabiki ancak oldu ki aldın bu herif tuttu vazgeçilmez oldu seneye 24 olduğunda diğer bölgelerden birini elemek zorundasın.
Sürdürülebilirlik açısından bu takımların isteyeceği bir şey değil ki. Keza 3 tanesini 23 buldun ne olacak seneye as takımdan yaşlı 3 kişi gönderip genç alalım mı diyeceğiz yada bunları mı gönderelim diyeceğiz.

Sınırlama yaş olara saçmalık. Cezalandırma ile değil doğru teşvik ile ilerlemediğimiz sürece bunlar mış gibi yapmak oluyor.

Böyle zorunluluk yapıyorsan bunu sadece ve sadece yabancı sınırsız +4-5-7 tane ne zıkkımsa u23 olmak zorunda şeklinde kurgulayabilirsin ki anlamı olsun.

Rts bugun 23e uygun adam aldın mi sozlesmesi bitene kadar 23 olarak kalıyormus

fatih hocanın yaptığı hataya düşmek istemiyor net. bir de hoca istese ne olacak kavukçu mu bitirecek hatip mi. doueyi istedi gitti herfi 1 m fazla vermemek için bize totelde 80m harcattı. Hocanın işi değil ki transfer zaten. Olmuş oyuncularıda Gardi getiriyor zaten buna yöneldi diye düşünüyorum.

FT'nin hatasi neydi? Adama o dönem maas giderin net 30 milyonlarda yerine simdikinin yarisi olabilir deselerdi, Cicaldau ve Morutan yerine baska oyuncular gelirdi.

Çok para harcama = mutlak başarı kafasından çıkmalı Okan.

4 sene oldu ya bir tane bile alıp öne çıkardığı maliyetyiz topçu yok. Hep al al al. 15 tane bek aldık adama ama 4 yılın sonunda sağ bekte devşirme ofans oyuncusu oynuyor. Sırf şu olay bile insanı düşündürür bir yerden sonra artık bana ben ne yapıyorum ne yaşıyorum böyle diye.

Para var diye çöpe atacağız anlamına gelmiyor. İlk başarısız dönemde bu deli gibi maliyetler bir yerimizde patlayacak.

30 Milyon bonservis 5 Milyon maaş ile daha nerede oynatacağını kendi bile bilmediği bir adamı aldırdı sezon başında. Orta saha aldırmadığı için en kritik maçta Juventus deplasmanında orta saha oynattı daha stoperde mi bekte mi oynatacağı belli olmayan adamı.

Kafayı yersin ya gerçekten.
boey ve barışı dursun mu öne çıkardı

bu sene guela doueyi ikna etmek için drogba dahil herkes devreye girmez mi ya

Gerçi singoyu satmak lazım bunun için de o maaşı kimse vermez ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt