Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci kurali bok gibi, simdi egri oturup dogru konusalim , gidip manavdan curuk cilegi tadarken ama bu cilek , sagliga iyi demezsin. Curuk iste, bu kural ve bu Turk futbolundaki sistemsizlik curuk. Kimse gidip boktan kurali savunmasin bana.

Sanirsin ki hep boyle kalacak, daha ondan sonraki sezonda ne olacagini bilmiyorlar boyle surekli 1 sezon uzerine planlama mi olur? Sozlesmeler 3-4 senelik hatta 5 senelik ama yabanci kurali seneden seneye degisiyor.

Yabanci kurali bok gibi, simdi egri oturup dogru konusalim , gidip manavdan curuk cilegi tadarken ama bu cilek , sagliga iyi demezsin. Curuk iste, bu kural ve bu Turk futbolundaki sistemsizlik curuk. Kimse gidip boktan kurali savunmasin bana.

Sanirsin ki hep boyle kalacak, daha ondan sonraki sezonda ne olacagini bilmiyorlar boyle surekli 1 sezon uzerine planlama mi olur? Sozlesmeler 3-4 senelik hatta 5 senelik ama yabanci kurali seneden seneye degisiyor.
Çürük sistemi burukball ile delceğiz

1779104515769.webp

Sara'yı niye götürmediniz len kabahatli çocuk gibi evde kalmış 😄

Kanteyi alıverdik gene bi halta yaramadı bu eşşek fenerden adam olmaz aferin çocuklar diye tebrik ediyor 😏

Son düzenleme:
Bi dolu menajer birilerini Turkiye'ye gondermek icin kapida bekliyorlar. Hoca da vaktini tatil yapmak varken oyuncu secmek icin kaset izlemekle gecirnek istemiyor. Hakli.

Birde +4 olunca genc cocuklar ucup gidecek diye bir mantik seziyorum sag solda, buraya gelen oyuncu zaten hazir olmuyor senin hazirlaman lazim. Macin zor anlarinda diyelim Sanchez kirmizi yedi ya da Torreira sakatlandi, oyle sahaya atip baski altinda bir beklenti icinde olamayiz.

Hazir oyuncunun, yani belirli bir seviyeye cikmis ve Italya'dan, Ispanya'dan veya Ingiltere'den talipleri olan bizim yuzumuze niye baksin? Yok CL'de son 16 yaptik, bu kadar kolay mi? Kolaysa baya pozitif ya da naif olmalisiniz.

Bizim hocaya gelirsek 90+ uzatmalarda bile Kaan Ayhan'i oyuna aliyor, onun yerine Gambia'dan 20 yasindaki cocugu oyuna almasini beklemek baya utopik bir dusunce bana kalirsa. Hocanin gozunde onundeki Renato Nhaga bile toy bebek, daha pismesi lazim onunla ben ugrasamam diyor satir arasinda aciklamasina bakarsak. E , hoca da devam ediyor bu yonetim devam ettigine gore.

Bu yabanci kurali bizim Turkiye'de tamamen serbest olmayacak bugunku sartlara bakarsak ama en azindan yas kriteri gibi manasiz seylerden cikilmasi gerek. Yap duz 12 ya da 14, isteyen istedigini alsin. Bizim kadro planlamasi ile Genclerbirligi'nin kadro planlamasi ayni olabilir mi? Genc oyuncu ciksin diyorsak ona gore sportif bir plan ve ekip kurarsin, gerekirse hocayi da degistirirsin. Ama ulke genelinde cok daha genis capli bir plan yapilmasi gerekiyor. Sadece kurala +4 ekleyince bunun degisecegine ben sahsen inanmiyorum.

Bi dolu menajer birilerini Turkiye'ye gondermek icin kapida bekliyorlar. Hoca da vaktini tatil yapmak varken oyuncu secmek icin kaset izlemekle gecirnek istemiyor. Hakli.
Aslında yönetim Sportif Direktör ve Okan hocanın yanında yer alacak yeni teknik stuff ı birlikte organize edip tatile çıkarsa kafası çok daha rahat eder.Buarada Gardi'nin fonksiyonu ne olacak yeni transfer sezonunda acaba? Sorular & sorular.

Klupler abuk subuk paralar harcamasalar belki serbest birakilirdi. Bu kural biraz da finansla ilgili degil mi? Yani paranoya ile yaklasmadan bakacak olursak.

Kaan varken Arda Unyay oynamiyor
İlkay varken Nhaga oynamiyor
Can Armando Guner hicbir sartta oynamiyor
İcardi varken X yedek forvet oynamayacak

Belki yazdigim 3 gencten de bir halt olmayacak ama vurgulamak istedigim kisim farkli..
Bu gencleri aliyoruz kiralama falan da yok 5 dk bile oynatmayip gelismesini bekliyoruz..
İse yaramayacak adamlar kadroda oylesine bile kalsa hoca bir sekilde genclere sans vermeyecek.. Adamcilik yapacak..En basit Ahmed Kutucu var diye biz kupada alt yapidan hicbir oyuncuya sans veremiyoruz herifin bos bos durmasi bile zarar.. Acilen beklentimiz olmayacak adamlardan kurtulmamiz lazim.. Su sezon 1-2 mac haric ilkay yerine full nhaga sans bulsa bundan kotusu olmazdi diye dusunuyorum..

Zaman gectikce ancak armut olgunlasir

TFF'de biri gidiyor diğeri geliyor hiçbir şey değişmiyor bunlarda gitse yine bir şey değişmeyecek ki Demirören, Özdemir, Hacıosmanoğlu hepsinin ayrı ayrı skandalları var yarın birgün bu şahısta istifa edecek yerine gelen adam muhtemelen bunlardan da kötü olacak.

Bu düzen değişmedikçe kısacası siyasiler ellerini çekmedikçe hiçbir şey çözülmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt