Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa falan hikaye, sadece kadro kalitesiyle ileriye gidemeyiz bu net bir gerçek. Herkes adam alıp ileri turlara gitme peşinde, öyle bir dünya yok.

Doğru oyunla ve doğru oyuncu grubuyla o da belki çeyrek/yarı final görebilirsin.

Bizim güçlü bir oyunumu yok Avrupa için.

Sınır falan da hikaye, sanki doğru transfer yapıyoruz da, genç alırsak başarılı olamayız algısı oluştu.
Dedigin zaten hoca ozelinde benim nerdeyse sabit elestirim. Icerdeki maclarda hadi taraftar bilmemne karsi takimi bozuyorda , deplasmanlarda felaket haldeyiz 4 senede istisna bir kac mac haricinde(zaten surekli onlar baz aliniyor niyeyse). Hatta lige de tesir etti bu sezon acikcasi.

Hocadanin bu eksikligini korukleyecek bu kural ya da bahanesi olacak endisem de yok degil.

Ben genel anlamda TFFnin bakin bir halt yiyoruz calisiyoruz algisi kastigini dusunuyorum boyle seylerde cunku her gelen bir model yaratiyor kac zamandir. 1 seyi sabit tutalim uzun sure - o mantik yok. Biz yaptik demek icin kastiriyorlar. Niyetlerini dogru bulmuyorum.

Yoksa dedigine yuzde yuz katilirim. Bizim yonetimin gereksiz 30 40lar dagitmasini da onleyecek bir faktor olabilir ama her halukarda kaziklanacagiz zaten ayni kafa yapisiyla. Hoca da onayliyor gun geldiginde jelertleri curstalari falan... Bosa paralar.

Iki ucu boklu degnek aslinda bakinca.

İcardi'yle sözleşme imzalamak gerçekten akıl işi değil. Yabancı sınırı 15 falan olur anlarım İcardi kalsın ama gerçekten 10+4'te 10 yabancıdan birini İcardi için kullanmak bana delilik geliyor.

Yau İcardi'yi muhtemelen çoğunuzdan daha çok seven biri olarak söylüyorum bunu.

Ama bu iş olmayacaktır çünkü OB'nin röportajından şunu anladım, İcardi sürekli oynamayı beklemeyecekse, 2. hatta 3. santrafor olarak kullanılmayı kabul edecekse takımda kalsın. İcardi de bunu bence istemeyecektir ve bu iş yalan olur.

İcardi'yle sözleşme imzalamak gerçekten akıl işi değil. Yabancı sınırı 15 falan olur anlarım İcardi kalsın ama gerçekten 10+4'te 10 yabancıdan birini İcardi için kullanmak bana delilik geliyor.

Ama bu iş olmayacaktır çünkü OB'nin röportajından şunu anladım, İcardi sürekli oynamayı beklemeyecekse, 2. hatta 3. santrafor olarak kullanılmayı kabul edecekse takımda kalsın. İcardi de bunu bence istemeyecektir ve bu iş yalan olur.
Duygusalligi kenara koyabilen herkes boyle dusunuyor zaten.

Demin dedigime geliyor, sert karari veremiyor kimse bizde belliki kural revize olursa banko kalacak gibi mod sezdim ben. O da hata olur acikcasi. Takimda herkes lider olarak bakiyor ona eyv ama o durum da degisebilir yan gelip yatacaksa. Anlami yok. Sirf taraftara Kraldi uyutmasi diye 5M mu verilsin romantizm uzerinden.

Yanlis karar olur.

Kabul etse de 2.veya 3 santrafor olmayı abi biz kimiz yedek oyuncuya 5m euro veriyoruz. Yarın bir gün fena patlıycaz.

Kabul etse de 2.veya 3 santrafor olmayı abi biz kimiz yedek oyuncuya 5m euro veriyoruz. Yarın bir gün fena patlıycaz.

Abi o konuya girmedik bile evet o da var zaten. Hadi İcardi'yle 1+1 imzalayıp 5 verirsen 2 senede 10 yapar, bi adam getirip 4 senelik 2.5 versen yine 10 yapar mantığında hareket eder yönetim, sebebi bu olur maksimum. Yani 5 versek bile İcardi'ye 1+1 yapıyoruz sene sonu gönderebiliriz gerekirse diye düşünürler.

Mesele şu; 10 yabancı hakkın var 23 yaş üstü ve bunun her biri aşırı değerliyken gerçekten 32 yaşında çapraz bağ koparmış ve kariyeri boyunca zaten asla profesyonel bir yaşam sürmemiş bir futbolcuyla bu hakkı kullanmamalısın. Dediğim gibi 15 falan olur sınır anlarım ok kalsın yani ama 10 hakkımızın her biri altın değerinde. +4'te karavana hakkımız var ama 10 yabancıda 1 karavana demek çok şeyin bozulması anlamına geliyor.

önce şunu diyeyim "kesin gidiyor" gibi yazdım bu benim şerefsizlik dhsajdsa kesin bir şey yok

ama daha dün gece muhabir arkadaşla beraberdik, Torrik yolcu bu nedenle zaten Lemina ile sözleşme yenilenmesi için erkenden masaya oturuldu, ikisi birden takımdan ayrılsın istenmiyor dedi.

ben onun yalancısıyım.
Muhabir arkadas kim? Ank mu?

Icardi ile yeni sözleşme için görüşülecek olması bile başlı başına skandal.
Sınırsız yabancı gelse dahi rasyonel davranıp, göndermek zorundayız.
Ligin Bayern i biziz falan demekle olmuyor o işler.

benim için bitmiştir icardi
O ayri birsey de Wanda ne alaka yani :D

Gidip kizman gereken yer yonetim, yonetim yeni sozlesme veriyorsa demek adamlar kalmasini istiyor. Icardi'ye bir secenek sunmalari onun elinde olan birsey degil ya. Vermesinler yeni sozlesme o zaman.

Ekli dosyalar

• 97888.webp
    97888.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt