- 31 Ağustos 2021
- 70.325
- 50.334
- 3.843
Dedigin zaten hoca ozelinde benim nerdeyse sabit elestirim. Icerdeki maclarda hadi taraftar bilmemne karsi takimi bozuyorda , deplasmanlarda felaket haldeyiz 4 senede istisna bir kac mac haricinde(zaten surekli onlar baz aliniyor niyeyse). Hatta lige de tesir etti bu sezon acikcasi.Avrupa falan hikaye, sadece kadro kalitesiyle ileriye gidemeyiz bu net bir gerçek. Herkes adam alıp ileri turlara gitme peşinde, öyle bir dünya yok.
Doğru oyunla ve doğru oyuncu grubuyla o da belki çeyrek/yarı final görebilirsin.
Bizim güçlü bir oyunumu yok Avrupa için.
Sınır falan da hikaye, sanki doğru transfer yapıyoruz da, genç alırsak başarılı olamayız algısı oluştu.
Hocadanin bu eksikligini korukleyecek bu kural ya da bahanesi olacak endisem de yok degil.
Ben genel anlamda TFFnin bakin bir halt yiyoruz calisiyoruz algisi kastigini dusunuyorum boyle seylerde cunku her gelen bir model yaratiyor kac zamandir. 1 seyi sabit tutalim uzun sure - o mantik yok. Biz yaptik demek icin kastiriyorlar. Niyetlerini dogru bulmuyorum.
Yoksa dedigine yuzde yuz katilirim. Bizim yonetimin gereksiz 30 40lar dagitmasini da onleyecek bir faktor olabilir ama her halukarda kaziklanacagiz zaten ayni kafa yapisiyla. Hoca da onayliyor gun geldiginde jelertleri curstalari falan... Bosa paralar.
Iki ucu boklu degnek aslinda bakinca.