Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.854
- 4.224
- 1.468
Oqanballa uygunBrant Trye uyum sağlayamayacak pembe götlü 1 dostumuza benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oqanballa uygunBrant Trye uyum sağlayamayacak pembe götlü 1 dostumuza benziyor
Brant Trye uyum sağlayamayacak pembe götlü 1 dostumuza benziyor
Kova kaleci kritik hatalar yapabilir ligde ama birçok Anadolu maçını alır artı 7-8 puan kazandırır beşiktaşafb veya bjk fark etmez insallah bunlardan biri alir bu kovayi
Dördü de gönderilmeli. Bunların içinde en verimsiz ve en maliyetli olan da Icardi işin garibi.500 m euro bütçen var cityde realde yoktur böyle para hala icardi sançez toreyra leminayla devam etmeye çalışıyosun
Kafayı yiyicem ya birisi bunun şaka olduğunu söylesin
Ne idüğü belirsiz singoya 30-35 verdirip tüm sezon kenarda oturtup 10 numaralı sistemde oynayıp orayı da sarayla yunusla asprillayla yamamaya çalışan bi futbol aklına sahibiz lan bi insanın her kararı mı yanlış olur ya yazı tura atsan daha fazla isabet tuttururdun
yok direkt bvb muhabirinin haberi.Bence o iş şöyle oluyor Almanlar bizim basından kaynak gösteriyor sonra bizimkiler almanları
Olursa çok iyi olur ama zor
Hincapie uyum sağlar mı CaferinimBrant Trye uyum sağlayamayacak pembe götlü 1 dostumuza benziyor
Brandt pres yapan bir adam değilArtık futbolcu isterken okan buruka göre isteyeceğim
kanatda bir teknik bir sprinter kreatif 10 no fln sert kesici bir 6 no fln değil
TEK oynatabildiği önde prese uygun adamlara ok diyeceğim
çünki boşa abi set oyunuymuş oyunu soğutmaymış teknik taktik cart curt boşa hayal
bu adamın gideceğide yok belli oldu
normalde solkanata brandt kazmasını hayatda istemem ama okan buruka uygun topçu koşsun dursun deli dana gibi
normalde 10 noya bruno isterdim ama o da boşa onuda oynatamaz
10 noya enzo can uzun fln alınsın koşsunlar pres yapsınlar
sanede gitmeli okanla olmaz sane
onun yerine greenwood olur baya ileri geri hem koşan hem pres yapan hemde teknik bir topçu
ortasahayada önde baskıya uygun presci camavinga rijnders alınmalı
Ne demişHumut meler yasin kolu itin götüne sokmuş sabah sabah keyiflendik
500 milyon euro tüm kulübün diğer branşlar dahil genel bütçesi, transfer bütçesi değil yahu.O 500 milyon euro olayinin ben tamamen yanlis anlasildigini dusunuyorum.500 milyon euro transfer butcesi olmasinin bence imkani yok.Artik maaslar gecmisten gelen bonservis odemeleri felan hersey dahil ucret oldugunu dusunuyorum.
İlk kısma güldüm, çok manipülatif herifsin yeminle500 m euro bütçen var cityde realde yoktur böyle para hala icardi sançez toreyra leminayla devam etmeye çalışıyosun
Kafayı yiyicem ya birisi bunun şaka olduğunu söylesin
Ne idüğü belirsiz singoya 30-35 verdirip tüm sezon kenarda oturtup 10 numaralı sistemde oynayıp orayı da sarayla yunusla asprillayla yamamaya çalışan bi futbol aklına sahibiz lan bi insanın her kararı mı yanlış olur ya yazı tura atsan daha fazla isabet tuttururdun