Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10+4'e gerçekten hazır görünmüyoruz. Hala Icardi ile sözleşme kovalanıyor?? O 10 oyuncu gerçekten işe yarar, verimli adamlar olmalı.

1) Sallai
2) Sanchez/Lemina
3) Jakobs
4) Sane
5) Lang?
6) Osimhen

Gerisini gönderirim, yoksa geçen sezonun aynısı sahada olacak. Singo hiçbir işe yaramıyor, Torreira Lemina ikilisinin tükendiğini tüm sezon beraber izledik. Icardi'den bahsetmiyorum bile. Boey bu kuralda gereksiz olur. Sara isteyen varken satılmalı zaten. Kalan 4 kontenjana 6,8,10 numara ve bir forvet alınabilir.

500 m euro bütçen var cityde realde yoktur böyle para hala icardi sançez toreyra leminayla devam etmeye çalışıyosun

Kafayı yiyicem ya birisi bunun şaka olduğunu söylesin

Ne idüğü belirsiz singoya 30-35 verdirip tüm sezon kenarda oturtup 10 numaralı sistemde oynayıp orayı da sarayla yunusla asprillayla yamamaya çalışan bi futbol aklına sahibiz lan bi insanın her kararı mı yanlış olur ya yazı tura atsan daha fazla isabet tuttururdun
Dördü de gönderilmeli. Bunların içinde en verimsiz ve en maliyetli olan da Icardi işin garibi.

Artık futbolcu isterken okan buruka göre isteyeceğim
kanatda bir teknik bir sprinter kreatif 10 no fln sert kesici bir 6 no fln değil

TEK oynatabildiği önde prese uygun adamlara ok diyeceğim
çünki boşa abi set oyunuymuş oyunu soğutmaymış teknik taktik cart curt boşa hayal

bu adamın gideceğide yok belli oldu

normalde solkanata brandt kazmasını hayatda istemem ama okan buruka uygun topçu koşsun dursun deli dana gibi

normalde 10 noya bruno isterdim ama o da boşa onuda oynatamaz
10 noya enzo can uzun fln alınsın koşsunlar pres yapsınlar

sanede gitmeli okanla olmaz sane
onun yerine greenwood olur baya ileri geri hem koşan hem pres yapan hemde teknik bir topçu

ortasahayada önde baskıya uygun presci camavinga rijnders alınmalı

Rüyamda erden timur bir kuşu saliyordu kafesten

Rüyamda cumhurbaşkanı Galatasaray bayrağı ile poz verdi

Artık futbolcu isterken okan buruka göre isteyeceğim
kanatda bir teknik bir sprinter kreatif 10 no fln sert kesici bir 6 no fln değil

TEK oynatabildiği önde prese uygun adamlara ok diyeceğim
çünki boşa abi set oyunuymuş oyunu soğutmaymış teknik taktik cart curt boşa hayal

bu adamın gideceğide yok belli oldu

normalde solkanata brandt kazmasını hayatda istemem ama okan buruka uygun topçu koşsun dursun deli dana gibi

normalde 10 noya bruno isterdim ama o da boşa onuda oynatamaz
10 noya enzo can uzun fln alınsın koşsunlar pres yapsınlar

sanede gitmeli okanla olmaz sane
onun yerine greenwood olur baya ileri geri hem koşan hem pres yapan hemde teknik bir topçu

ortasahayada önde baskıya uygun presci camavinga rijnders alınmalı
Brandt pres yapan bir adam değil

Seneye takimdan hic bir beklentim yok. Bu sene bile iskende ceke ceke bitirdik. Konusulanlara bakarsakta gitmesi gereken oyuncular gitmeyecek. Takima ilk 11 icin en az 4-5 adet yeni kan lazimken hala İcardiye 5 milyon euroluk sozlesme oneriyorsak cokta bisey demeye gerek yok.

Lemina Torreirq Sara orta sahasiyla arkada bitik Sanchezle falan bi ust seviyeye cikamazsin. Duygusal dusunmeyeceksin. İnce dusunene kalin girer diye bi soz var. Bu kafayla seneye basari imkansiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yana yakıla top oynamak isteyen canavar gibi bir sürü siyahi forvet var alın gelin.. ikardi ancak reklam yüzü olur..

O 500 milyon euro olayinin ben tamamen yanlis anlasildigini dusunuyorum.500 milyon euro transfer butcesi olmasinin bence imkani yok.Artik maaslar gecmisten gelen bonservis odemeleri felan hersey dahil ucret oldugunu dusunuyorum.
500 milyon euro tüm kulübün diğer branşlar dahil genel bütçesi, transfer bütçesi değil yahu.

Gidenler
Sallai
Sanches
Jakops
Torreira
Sara
Ilkay
Baris
Icardi
Kaan ayhan
Ahmet kutucu olsun. Parayı doğru kullanalım

500 m euro bütçen var cityde realde yoktur böyle para hala icardi sançez toreyra leminayla devam etmeye çalışıyosun

Kafayı yiyicem ya birisi bunun şaka olduğunu söylesin

Ne idüğü belirsiz singoya 30-35 verdirip tüm sezon kenarda oturtup 10 numaralı sistemde oynayıp orayı da sarayla yunusla asprillayla yamamaya çalışan bi futbol aklına sahibiz lan bi insanın her kararı mı yanlış olur ya yazı tura atsan daha fazla isabet tuttururdun
İlk kısma güldüm, çok manipülatif herifsin yeminle

barcelonalı gavi neden değer kaybetti ve az oynadı

sakat mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt