- 3 Temmuz 2012
- 139.436
- 87.894
- 5.338
Konyalı mavişSen kimsin lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konyalı mavişSen kimsin lan
Okan- bjk
Terim-fb
Arda-gs
Takımlar sıfırdan kurulacak,herkese aynı bütçe verilecek,kim şampiyon olur
Yüreği yeten cevaplar
Okan- bjk
Terim-fb
Arda-gs
Yüreği yeten cevaplar
Eğer Singo ana planda sağ bek düşünülüyorsa sol bek oyun kurucu olmalı
yerli revizyonu için
Emirhan Başyiğit
Ali Habeşoğlu
Baran Ali Gezek
Muhammet Şengezer
bu şekilde yapmalıyız
Ugocukwu - Sarryerli revizyonu için
Emirhan Başyiğit
Ali Habeşoğlu
Baran Ali Gezek
Muhammet Şengezer
bu şekilde yapmalıyız
abi ben Bernardo'yu hiç sevmiyorum ya diğer ikisi elektrik santraliUgocukwu - Sarr
Bernardo
orta saha nasil olur orcun president
fatih hoca 10 sene üst üste falan yapar eğer 80 yaşında falan çökmezseOkan- bjk
Terim-fb
Arda-gs
Yüreği yeten cevaplar
Çok seviyorsan gueye seni ikna etsin de ş.liginde beraber oynarsınız. 15 milyon getirir misin dayı..Ismail Jakobs: "Pape Gueye ile Afrika Kupası sırasında çok konuştum. Galatasaray'a gelmeye çok ilgiliydi. Kulüp benden yine yardım isterse onları buraya getirmek için elimden geleni yaparım."
Manyak birde cevap vermişrenktaş okudum tüm yazıyı, şimdi eleştirilerine katıldığım yerler var katılmadığım yerler var o ayrı ama bi de benim demek istediğimi şöyle bi düşünmeni rica ederim senden,
Şimdi Okan hoca kalıyor mu takımda kalıyor evet, yani biz 1 sezon daha garanti Okan hocaylayız
haliyle burada hocanın istemiyorum dediği oyuncu misal Singo olsa, yönetim şunu demeli; "yav ne demek istemiyorum hocam kaç para verdik". veya Sane olsa yönetim yine devreye girmeli "hocam 10 milyon euro maaş bağladık, Sanebox satıyoruz, biz bu oyuncudan çıkamayız kusura bakma".
Ama hocanın 4 senenin sonunda geldiği noktada artık hepimiz biliyoruz ki, -eğer sürpriz bir farklı oyun anlayışı ile oynamaya çalışmazsak- biz fizik gücüne dayalı, atletizme dayalı ve tamamen rakipleri hata yapmaya zorlayarak, o hatalardan gol veya goller bulmaya çalışan tamamen press takımıyız. An itibariyle gerçek bu. Ve bu değişmeyecek önümüzdeki sene de. Dediğim gibi sürpriz bir şekilde Okan hoca farklı bir şeyler denemezse tabii.
Haliyle bu noktada zaten kontratı bitmiş olan, ve hiçbir şekilde mevcut sistemi geçtim, 2023 2024 sezonunda da olsak şimdiki haliyle maalesef ilk 11'de oynayamayacak bir oyuncu -efsanemiz de olsa, İcardi'yi çok severim- eğer hoca istemiyorsa artık bu noktada zaten yönetim göndermeli, hatta tam tersini söyleyeyim hoca dese ki "İcardi 1 sene daha kalsın", yönetim asıl devreye girip "hocam kusura bakma senin oyununa vs uygun değil, biz bu sene bunun problemlerini yaşadık, duygusal davranıyorsun, biz İcardi'yle sözleşme yenilemeyeceğiz, yerine başka oyuncu bakacağız".
Velhasıl, hani tüm eleştiriler, artılar eksiler bir yana, ortada somut gerçekler var. Bu gerçekler dediğim gibi Okan hocayla 5. sezona başlayacağız, Okan hocanın oyun anlayışı belli, biz topu stop edelim, tiki taka topu döndürelim vs değiliz, biz yukarıda bahsettiğim şekilde oynayan bir takımız. Haliyle burada takımın başarısı için yönetimin zaten hocadan da daha akil davranması gerekli.
Eyyorlamam bu kadar.

yerli revizyonu için
Emirhan Başyiğit
Ali Habeşoğlu
Baran Ali Gezek
Muhammet Şengezer
bu şekilde yapmalıyız
2 sezondur dökülüyor adam bunu diyende görmedim yemedigi adam kalmadı. en son sara bunun yapacagını yapıyorduToreira gitsin diyenler gitsin diye sevinenler
Kendini scout sanıp onu çekerim bunu çekerim
Diyenler iki maç sonra ah Toreira vah Toreira derler.
Yerini katiyen dolduramayiz