- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Kavukcunun tek dogru isi. Ocakt ayarlamis Saneyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son Carrusca yı almıştık Kapuska diye dalga geçilmişti. Bizim futbol iklimiz ne yazık ki buna müsait değil. Örneğin Nijerya dan 4 tane fişek gibi futbolcu getirsek 2 tanesi tutsa hiç fena olmaz.Biz senelerdir niye hiç direkt G.Amerika'dan topçu almıyoruz artık. Bu çok garip geliyor bana.
Tamam işte ben de 25-28 bandındaki niye tercih etsin diyorum, Torreira, Davinson, Icardi vs hep sözleşmeleri 1 sene kalan fırsat transferleriydi, hep böyle adamlar bulamayız.Anadolu külüpleri için bu söylediğine katılıyorum. Onlar risk alabilirler camia baskısı ve beklentiler belli. Ben Galatasaray için söyledim bunu. Renato Nhaga ya kaç maç forma şansı verebildik bu yıl? Son maçta şampiyonluk ilan edilmemiş olsa oynatabilecek miydi Okan hoca? Şampiyonlar liginde hedef çeyrek finalse top seviye futbolcu almamız gerekiyor. Ülkenin gerçeklerini de göz önünde bulundurmak zorundayız. Sen 21 yaşında gelecek vaadeden bir futbolcu olsan Türkiyeyi tercih eder miydin mesela? Ya da Fenerbahçe Jhon Duranı'ı kaç a getirebildi ülkeye. Avrupa kupalarına gidecek tüm takımlar belirli bir kalitenin üstünde futbolcuya gitmek zorunda. Şampiyonlar ligine en fazla 1 takım gönderebiliyoruz. Amaç Türk futbolcusunu korumaksa iyi olan Türk futbolcusu zaten oynuyor. Bu kural Yeni Tarık Çamdal vakalarına neden olacak.
Kavukcunun tek dogru isi. Ocakt ayarlamis Saneyi
Bravo Kanaryaİlk 11e eklenmesi gereken isimler
Camavinga
Dani Olmo
Rashford
İyi bir Stoper
Yedeklere
Fizikli forvet
Telles ile Maicon geldi en son sankiEn son Carrusca yı almıştık Kapuska diye dalga geçilmişti. Bizim futbol iklimiz ne yazık ki buna müsait değil. Örneğin Nijerya dan 4 tane fişek gibi futbolcu getirsek 2 tanesi tutsa hiç fena olmaz.
Bu sanenin problemi degil.Maaşın çok talibin cikar umarim..
Arap ati gibi sag bek izin verse de 5 maçorası öyle de hocamız sağolsun bu adamı stoper alternatifi olarak kullanıyor.
Iste o seviyeden düsmemiz gerek, avrupada bizim dengimiz olan takimlar yedek.forvetine 4 milyon verecegine hic sanmiyorum. Yönetim artik bu bol keseden para harcamayi birakmali. Ekonomik gücümüz belki suan bunu kaldirir ama belki bir iki yil sonra rüzgar tersinden eserse feda sezonlara girmeyelim diye simdiden önlem almali, artik gercekten kolayi degil zoru secip adam gibi oyuncular bulmalari gerek.10 dan düsüp 4 ü kabul ediyor. Biz 3.5-4 ü batshuayi e verdik
Önce hocana kizacaksin rts. Adam 19-20 topculari altyapi topcusu gibi göruyorGercekten kızmamak cok zor ya su takimlarimizin bakis acisina. Bıktım dunya yıldızı kelimesinden