Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kavukcunun tek dogru isi. Ocakt ayarlamis Saneyi

Biz senelerdir niye hiç direkt G.Amerika'dan topçu almıyoruz artık. Bu çok garip geliyor bana.
En son Carrusca yı almıştık Kapuska diye dalga geçilmişti. Bizim futbol iklimiz ne yazık ki buna müsait değil. Örneğin Nijerya dan 4 tane fişek gibi futbolcu getirsek 2 tanesi tutsa hiç fena olmaz.

İlk 11e eklenmesi gereken isimler

Camavinga
Dani Olmo
Rashford
İyi bir Stoper

Yedeklere

Fizikli forvet

Gol ve asist sayısı yüksek gol sevincinde takla atabilen bir 10 numara çok güzel olurdu

Anadolu külüpleri için bu söylediğine katılıyorum. Onlar risk alabilirler camia baskısı ve beklentiler belli. Ben Galatasaray için söyledim bunu. Renato Nhaga ya kaç maç forma şansı verebildik bu yıl? Son maçta şampiyonluk ilan edilmemiş olsa oynatabilecek miydi Okan hoca? Şampiyonlar liginde hedef çeyrek finalse top seviye futbolcu almamız gerekiyor. Ülkenin gerçeklerini de göz önünde bulundurmak zorundayız. Sen 21 yaşında gelecek vaadeden bir futbolcu olsan Türkiyeyi tercih eder miydin mesela? Ya da Fenerbahçe Jhon Duranı'ı kaç a getirebildi ülkeye. Avrupa kupalarına gidecek tüm takımlar belirli bir kalitenin üstünde futbolcuya gitmek zorunda. Şampiyonlar ligine en fazla 1 takım gönderebiliyoruz. Amaç Türk futbolcusunu korumaksa iyi olan Türk futbolcusu zaten oynuyor. Bu kural Yeni Tarık Çamdal vakalarına neden olacak.
Tamam işte ben de 25-28 bandındaki niye tercih etsin diyorum, Torreira, Davinson, Icardi vs hep sözleşmeleri 1 sene kalan fırsat transferleriydi, hep böyle adamlar bulamayız.

30 üstü almak zorunda kalırsın bu durumda da.

Nhaga’ya şans vermiyoruz TS Oulai’yi 5 maç oynatınca istiyoruz, bu daha saçma.

Valla geriden geliyorum İcardi 1 sezon daha kalsın diyenlerdenim ama sezon başı kampına katılmayıp vurdumduymazlık edip bide forma garantisi diyecekse hiç gelmesin gerek yok

Yirenky ve ugarte kaça alınır acaba.. ya da avdullahu ve ugarte kaça alınır acaba. Hoffenhaim nasil 8 e aldi avdullahuyu gel de kıskanma ya

millet laf ediyor diye genc topcu alinmamasinin mesrulastirilmasi
hatta bi de burada genc alsak ilk siz laf etceniz falan denmesi
gercekten beni gelecege dair asiri karamsar yapiyor
bi tane nuke alip sallayasim geliyor

10 dan düsüp 4 ü kabul ediyor. Biz 3.5-4 ü batshuayi e verdik
Iste o seviyeden düsmemiz gerek, avrupada bizim dengimiz olan takimlar yedek.forvetine 4 milyon verecegine hic sanmiyorum. Yönetim artik bu bol keseden para harcamayi birakmali. Ekonomik gücümüz belki suan bunu kaldirir ama belki bir iki yil sonra rüzgar tersinden eserse feda sezonlara girmeyelim diye simdiden önlem almali, artik gercekten kolayi degil zoru secip adam gibi oyuncular bulmalari gerek.

Yabancı kontenjanı 10+4 şeklinde devam ederse Lemina, Sallai, Singo, Sacha Boey, Sara ve Icardi’den en az üçüyle yolları ayırmamız gerekebilir ve takıma mutlaka direkt ilk 11 seviyesinde ya da o potansiyele sahip 1-2 Türk oyuncu almak durumunda kalabiliriz, örneğin Can Uzun, Hakan Çalhanoğlu veya Ümit Akdağ’ı hatta çok beğenmesem de Zeki Çelik bile rotasyonda iş görebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt