- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Avdullahu 20+Yirenky ve ugarte kaça alınır acaba.. ya da avdullahu ve ugarte kaça alınır acaba. Hoffenhaim nasil 8 e aldi avdullahuyu gel de kıskanma ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avdullahu 20+Yirenky ve ugarte kaça alınır acaba.. ya da avdullahu ve ugarte kaça alınır acaba. Hoffenhaim nasil 8 e aldi avdullahuyu gel de kıskanma ya
Maicon buraya yazılmaz geldiğinde 30 yaşındaydı ama Telles te haklısın.Telles ile Maicon geldi en son sanki
Icardiyi az cok biliyoruz artik, büyük ihtimal tatilini uzatmak icin bir türlü anlasma yapmazValla geriden geliyorum İcardi 1 sezon daha kalsın diyenlerdenim ama sezon başı kampına katılmayıp vurdumduymazlık edip bide forma garantisi diyecekse hiç gelmesin gerek yok
KesinlikleBu sanenin problemi degil.
Yonetim problemi.yaklasik 1.5 senedir surekli maas citasi yukari tasiniyor.
En son Brezilya’dan Arias’ı çözecektik sonra yabancı sınırını çözemedik sanırımBiz senelerdir niye hiç direkt G.Amerika'dan topçu almıyoruz artık. Bu çok garip geliyor bana.
Okan&Dursun: Cbaskanim clde basari icin yabanci siniri yukseltilmeli
Hak yükselirse yapacakları ilk iş clde oynamayacak fatcardiye 7m maas vermek.
Genç oyuncular Türkiye'yi tercih etmiyorlar. Herhangi bir avantajımız yok. Bu kuralın değişmesi lazım.Aslında bizimkiler akıllı olsa 10+4'te ısrarcı olurdu. Fener'in bu kadar yabancı oyuncusu varken —yaklaşık 24 mü neydi— bunda ısrar eder, Fener'e domuz bağı atar, güle oynaya 5. şampiyonluğu yaşardık.
Ama ne başkan ne td iş bilmiyor.
Ses etmeseler zaten değişecek kural saçma sapan yangın yapıyorlar. Bu kural en çok fenere zararlı.Aslında bizimkiler akıllı olsa 10+4'te ısrarcı olurdu. Fener'in bu kadar yabancı oyuncusu varken —yaklaşık 24 mü neydi— bunda ısrar eder, Fener'e domuz bağı atar, güle oynaya 5. şampiyonluğu yaşardık.
Ama ne başkan ne td iş bilmiyor.
Genç oyuncular Türkiye'yi tercih etmiyorlar. Herhangi bir avantajımız yok. Bu kuralın değişmesi lazım.
Ki kalecin yerli yıllar sonra ilk defa .Rakiplerin o da değil.10 tane iyi yabancı al. Yetmiyor mu
Genç oyuncular Türkiye'yi tercih etmiyorlar. Herhangi bir avantajımız yok. Bu kuralın değişmesi lazım.