- 3 Temmuz 2012
- 139.343
- 87.831
- 5.338
selam istifa etmeyi hiç düşündünüz mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam istifa etmeyi hiç düşündünüz mü
O yine bozmasın23 yasindaki topcuya tecrubesiz demeyi birakalim lutfen. Zaha, Ziyech, Sane geldiler de tuttu mu? Zaire-Emery gelmek istemiyorsa gelenini bulana kadar ugrassinlar. Tatil keyfini bozmak istemiyor beyefendiler.
Tek iş yaptığı maçın bizim maç olması pekikadayıfın önde gideni hem de. savunma olarak rezil birisi ne bok olduğu da belli değil
Kime sordunselam istifa etmeyi hiç düşündünüz mü
Alper bey arabanız cok güzelmiş ne iş yapıyorsunuzKime sordun
Konuyu dagitmayalim.Alper bey arabanız cok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz
buneBu arada muhtemelen beğenmeyeceksiniz ama -bence- olması gereken kadro kurulumu şöyle
Çok fazla para harcamadığımız ve mümkünse yeni yerlileri takıma kattığımız bir sezon olmalı diye düşünüyorum
Kale: Uğurcan, Okan Koçuk, Batuhan Şen (Okan'ı çok ucuza geri alabiliriz diye düşünüyorum)
Sağ Bek: Singo, Arda Okan veya Mithat (ikisinden birini 5-6 milyon euroya alabiliriz diye düşünüyorum)
Sağ Stoper: Sanchez - Lemina
Sol Stoper: Abdülkerim - Taha Altınkardeş veya Hamza Güreler (ikisinden birinin alınması gerektiğini düşünüyorum)
Sol Bek: Jakops - Eren - Kazımcan
6 Numara: Andre (Wolverhampton'dan bence 20-25'e alabiliriz) ve Lemina
8 Numara: Torreira - Nhaga - İlkay
10 Numara: Bernardo Silva (eğer ikna edebiliyorsak) veya Brand gibi bonservissiz ama güvenebileceğimiz bir topçu
Sağ Kanat: Sane - Yunus
Sol Kanat: Barış - Tawatsumida (21 yaşında, çok yetenekli bir çocuk, eğer tutarsa büyük gelecek vaad ediyor ve asya'da oynuyor ucuza alabiliriz)
Santrafor: Osimhen - Bertuğ
Büyükleri hedefleyen manzambisi,kaes smiti hadi gelmesin
24-25de leganes denen çöp kulübe BEDELSİZ TRANSFER OLAN yann diomandeyi de görüp al bi zahmet
Sen almıyosun,1 sene oynuyo leipzig 20ye alıyo herif 70 milyon çıkıyo sonra da böyle adamlar gelmiyo diyosun
2 sezon önce lens khusanovu 450 bin euroya almış sen alaydın ya ,lensde 1 sezon oynayıp 40 kağıt oluyo ordan almaya çalışıyosun sonra gelmiyo diye ağlıyosun city istiyo adamı ne işi var sende
Olmuş genci tabiki getiremezsin olmaya hazır milyon tane çocuk var hem para olarak domalmazsın hem oynatır fayda sağlarsın hem satar kar edersin hem o gelmiyo bu gelmiyo diye ağlamazsın hem de singo gibilerin ağız kokusunu çekmezsin
Yani şu durumu senin gibi bir adam bile anlayamıyosa biz harbiden bitmişiz
Sadri baykama kadro kurma yasağı gelsin. Hangi takıma transfer yaptı anlamiyorumGerek yok.
rengim Hamza Hamzaoğlu ile akrabalığın var mı acepBu arada muhtemelen beğenmeyeceksiniz ama -bence- olması gereken kadro kurulumu şöyle
Çok fazla para harcamadığımız ve mümkünse yeni yerlileri takıma kattığımız bir sezon olmalı diye düşünüyorum
Kale: Uğurcan, Okan Koçuk, Batuhan Şen (Okan'ı çok ucuza geri alabiliriz diye düşünüyorum)
Sağ Bek: Singo, Arda Okan veya Mithat (ikisinden birini 5-6 milyon euroya alabiliriz diye düşünüyorum)
Sağ Stoper: Sanchez - Lemina
Sol Stoper: Abdülkerim - Taha Altınkardeş veya Hamza Güreler (ikisinden birinin alınması gerektiğini düşünüyorum)
Sol Bek: Jakops - Eren - Kazımcan
6 Numara: Andre (Wolverhampton'dan bence 20 civarı bir paraya alabiliriz) ve Lemina
8 Numara: Torreira - Nhaga - İlkay
10 Numara: Bernardo Silva (eğer ikna edebiliyorsak) veya Brant gibi bonservissiz ama güvenebileceğimiz bir topçu
Sağ Kanat: Sane - Yunus
Sol Kanat: Barış - Tawatsumida (21 yaşında, çok yetenekli bir çocuk, eğer tutarsa büyük gelecek vaad ediyor ve asya'da oynuyor ucuza alabiliriz)
Santrafor: Osimhen - Bertuğ
rengim Hamza Hamzaoğlu ile akrabalığın var mı acep
siler misin kadroyu dostumhayal değil gerçekler diyelim
hee camavinga gelecek real madrid'den 23 yaşındayken bi de