Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 yasindaki topcuya tecrubesiz demeyi birakalim lutfen. Zaha, Ziyech, Sane geldiler de tuttu mu? Zaire-Emery gelmek istemiyorsa gelenini bulana kadar ugrassinlar. Tatil keyfini bozmak istemiyor beyefendiler.
O yine bozmasın

Bu işlerde görevli bir sürü insan var kupa törenine 250 kişi podyuma çıkmayı biliyolar onlar yapacak

Yapacak da kapasite yok ki ellerinde olan yılların datasını 2 kere sistemden sildirebilen tipler bunlar en akıllıları ingiltere 2.liginin en iyi oyuncusu 25 yaşındaki 20 milyon euroluk sarayı keşfettim diye caka satan bi tip

Fatih demireli fatih demireli dediler bulduğu iki almancı hamburgerci eyüple a101 kasiyeri kılıklı gökdeniz ha bide domdom kaan topçu olduğu şüpheli ahmed ve dayı kılıklı demirbay

Bu arada muhtemelen beğenmeyeceksiniz ama -bence- olması gereken kadro kurulumu şöyle

Çok fazla para harcamadığımız ve mümkünse yeni yerlileri takıma kattığımız bir sezon olmalı diye düşünüyorum

Kale: Uğurcan, Okan Koçuk, Batuhan Şen (Okan'ı çok ucuza geri alabiliriz diye düşünüyorum)
Sağ Bek: Singo, Arda Okan veya Mithat (ikisinden birini 5-6 milyon euroya alabiliriz diye düşünüyorum)
Sağ Stoper: Sanchez - Lemina
Sol Stoper: Abdülkerim - Taha Altınkardeş veya Hamza Güreler (ikisinden birinin alınması gerektiğini düşünüyorum)
Sol Bek: Jakops - Eren - Kazımcan
6 Numara: Andre (Wolverhampton'dan bence 20 civarı bir paraya alabiliriz) ve Lemina
8 Numara: Torreira - Nhaga - İlkay
10 Numara: Bernardo Silva (eğer ikna edebiliyorsak) veya Brant gibi bonservissiz ama güvenebileceğimiz bir topçu
Sağ Kanat: Sane - Yunus
Sol Kanat: Barış - Tawatsumida (21 yaşında, çok yetenekli bir çocuk, eğer tutarsa büyük gelecek vaad ediyor ve asya'da oynuyor ucuza alabiliriz)
Santrafor: Osimhen - Bertuğ

1779282156874.webp

Bu arada muhtemelen beğenmeyeceksiniz ama -bence- olması gereken kadro kurulumu şöyle

Çok fazla para harcamadığımız ve mümkünse yeni yerlileri takıma kattığımız bir sezon olmalı diye düşünüyorum

Kale: Uğurcan, Okan Koçuk, Batuhan Şen (Okan'ı çok ucuza geri alabiliriz diye düşünüyorum)
Sağ Bek: Singo, Arda Okan veya Mithat (ikisinden birini 5-6 milyon euroya alabiliriz diye düşünüyorum)
Sol Stoper: Abdülkerim - Taha Altınkardeş veya Hamza Güreler (ikisinden birinin alınması gerektiğini düşünüyorum)
6 Numara: Andre (Wolverhampton'dan bence 20-25'e alabiliriz) ve Lemina
10 Numara: Bernardo Silva (eğer ikna edebiliyorsak) veya Brand gibi bonservissiz ama güvenebileceğimiz bir topçu
Sol Kanat: Barış - Tawatsumida (21 yaşında, çok yetenekli bir çocuk, eğer tutarsa büyük gelecek vaad ediyor ve asya'da oynuyor ucuza alabiliriz)
bune

Büyükleri hedefleyen manzambisi,kaes smiti hadi gelmesin

24-25de leganes denen çöp kulübe BEDELSİZ TRANSFER OLAN yann diomandeyi de görüp al bi zahmet

Sen almıyosun,1 sene oynuyo leipzig 20ye alıyo herif 70 milyon çıkıyo sonra da böyle adamlar gelmiyo diyosun

2 sezon önce lens khusanovu 450 bin euroya almış sen alaydın ya ,lensde 1 sezon oynayıp 40 kağıt oluyo ordan almaya çalışıyosun sonra gelmiyo diye ağlıyosun city istiyo adamı ne işi var sende

Olmuş genci tabiki getiremezsin olmaya hazır milyon tane çocuk var hem para olarak domalmazsın hem oynatır fayda sağlarsın hem satar kar edersin hem o gelmiyo bu gelmiyo diye ağlamazsın hem de singo gibilerin ağız kokusunu çekmezsin

Yani şu durumu senin gibi bir adam bile anlayamıyosa biz harbiden bitmişiz

Renktaş sorun şurda bizde oyuncu gelişmiyor. O gençler bize gelse aynı gelişimi gösterebilir miydi. Genç oyuncu işi tamamen yerliler üzerinden ilerlemeli.Kazımcan, Eyüp Aydın, Arda Ünyay gibi daha fazla deneme yapılması lazım. Tutmazsa zarar yok tutarsa 30-40 milyonluk değer olur. Yabancıda bu deneme yanılma işi daha zor gelen mutlaka hemen katkı sağlamak zorunda. Asprilla'ya tahammül edebildik mi? Nhaga'nın da işi çok zor. 5 maçta büyük patlama yapmazsa gönderilecek.

6 Numara: Andre (Wolverhampton'dan bence 20 civarı bir paraya alabiliriz) ve Lemina
10 Numara: Bernardo Silva (eğer ikna edebiliyorsak) veya Brant gibi bonservissiz ama güvenebileceğimiz bir topçu
rengim Hamza Hamzaoğlu ile akrabalığın var mı acep

rengim Hamza Hamzaoğlu ile akrabalığın var mı acep

Hayır ben sadece olmayacak duaya amin demiyorum.

Asla gelmeyecek topçuların peşinden koşuyorsunuz. Ayrıca bu takımın daha fazla kendi assetini oluşturması lazım, şu an Barış-Sara-Sallai dışında satıp para kazanabileceği hiçbir topçusu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt