Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam peki su soruya cevabin ne olur?

+4 icin diyelim ki birisi Renato, diger uc isim yeni transferler olacak yabanci kurali degismezse. Bunlar kiralik (iste idare etsinler rotasyonda) tarzinda birilerini mi bekliyorsun yoksa gidip yatirim yapip, bonservis bedelleri odeyip genc oyuncularin gelmelerini mi bekliyorsun?

Tapusuyla genc oyuncu alinacaksa, bunlarin transfer durumunda hangi maliyetlerle olacagini on goruyorsun?
1 tane kesinlikle üst düzey potansiyelli kiralık kovalamak lazım.

1 tane 20-30 verip direkt iş yapacak adam.

1 tane de 10-15 bandında potansiyelli oyuncu.

Olabildiğince de Fransa altyapılılara yönelmek lazım.

Hoca şuan Fm deki Gegenpress gibi bir şey oynatıyor, yüksek tempo, önde baskı, komple alanları kapat ve press. Ve takımdaki oyuncular da buna uygun özellikte ve fakat bu oyun stiliyle şampiyonlar liginde çeyrek final ve üstü imkansız. Hocanın Fm den devam edelim Topa Sahip Olma olayına geçmesi ve buna uygun oyuncular alması gerekiyor. İlkay en kötü transferimiz fakat bu birazda Gegenpress oyununa uygun olmaması ile ilgili. Topa sahip olda çok daha etkili olur. Bu yüzden Osinin arkasında top tutabilecek topu iyi dağıtabilecek ve veya kanatta oyun kurucu özelliği olan fakat Sane gibi üç kişinin arasına girip çıkma fantezileri yapmayan daha sakin daha sabırlı oynayan oyunculara ihtiyaç var. Kısaca her çıkılan atağı golle bitir anksiyetesinden kurtulup önce rakip sahaya doğru dağılmak ve oyunu Sanchez ve Apo ile değil İlkay gibi oyuncularla yönlendirmek gerek.

Bernardo gelebilir azizim bruno zaman kaybı olur.
Muradım Marjinal faydası kısıtlı bernardonun bize katkısı olmaz ne yapacak bir sezon 5 gol 5 asist Anadolu takımlarına karşı

Ne yapayıp 5 gol 5 asisti Anadolu takımlarına karşı

Ya Bruno ya gitmeliyiz ya da çok iyi genç topçu ya Bernardo çok manası bir transfer ya

Geçen sene de burada bas bas bağırdım İlkay bize yaramaz pep bitirdi onu diye

+4e iyi araştırma yaparsan adam bulursun. Marcao, Ribery, Bruma, Boey Dünya da da çok örneği var. Sen calismamissin, araştırma yapmadın sonra yandim anam diyorsun. Genç değince illahi Camavinga Nico Paz Alman gerekmiyor. Shaktar kaç tane Brezilyalı bebe getirdi oynattı sattı. Adamlar Ukrayna'ya savaşa gidiyor, Türkiyeye mi gelmiyor

bernardo gibi, nasri gibi, valbuena gibi ne bilim david silva gibi yarım kanat yarım 10 no topun kıymetini bilen topu eveleyip geveleyip takımı rakip yarı sahada tutabilecek teknik bir sporcu şart

lang da böyle biriydi biraz
Bernardo gelirse ortasahaya gedson gibi biri şart, hoca daha iyi bilir tabi ama torreira-sara-bernardo olmaz mesela

Muradım Marjinal faydası kısıtlı bernardonun bize katkısı olmaz ne yapacak bir sezon 5 gol 5 asist Anadolu takımlarına karşı

Ne yapayıp 5 gol 5 asisti Anadolu takımlarına karşı

Ya Bruno ya gitmeliyiz ya da çok iyi genç topçu ya Bernardo çok manası bir transfer ya

Geçen sene de burada bas bas bağırdım İlkay bize yaramaz pep bitirdi onu diye
Ulasim ben faydasindan bahsetmiyorum gelme ihtimalinden bahsediyorum. Brunoyu manu bırakmaz, kendisi de gelmez. Donnarumma gibi 3 ay oyalanmaya gerek yok. Bernardoya en yuksek teklifi kesin biz yapmışızdır cani isterse gelir. O paraya değer mi değmez ayni fikirdeyiz.

valla ne yalan söyleyeyim, bernardo ismine ben de çok soğuk bakıyorum (tamamen hissiyat). gerçi kendisi ismen çok büyük oyuncu. biz osimhen ve sane'den sonra her büyük oyuncuya garanti gelir gözüyle bakmaya başladık ama çok zor bir transferin öznesi zaten kendisi.

Tamam da karşı argümana karşı kendi argümanını geliştirip cevap vermeyeceksen neden internette Forum gibi ortamlara yazıyorsun kendi görüşlerini amacın ne?

Sürekli kişisel bildirilerini yayınlamamak mı?
Dünya düzdür diyene de mi cevap vermemiz lazım mesela :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt