Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.831
- 102.011
- 5.238
şimanskiye kollarımı açarak boydan gireyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernardo gelebilir azizim bruno zaman kaybı olur.Baba Bernardo yu zorluyoruz zaten bu arada şimanski bizde iş yapar ama daha garanti işlere koşturmak gerek
Baba Bernardo gelirse gol ve asist olarak Mertens kadar katkı verebilir mi ?Bernardo gelebilir azizim bruno zaman kaybı olur.
oraya ben Sanchez i düşündüm. marsilya ruleti filan yapıp, çalım basabiliyorsingo dikine dribbling yapıyor 10 numaraya koyalım
1 tane kesinlikle üst düzey potansiyelli kiralık kovalamak lazım.Tamam peki su soruya cevabin ne olur?
+4 icin diyelim ki birisi Renato, diger uc isim yeni transferler olacak yabanci kurali degismezse. Bunlar kiralik (iste idare etsinler rotasyonda) tarzinda birilerini mi bekliyorsun yoksa gidip yatirim yapip, bonservis bedelleri odeyip genc oyuncularin gelmelerini mi bekliyorsun?
Tapusuyla genc oyuncu alinacaksa, bunlarin transfer durumunda hangi maliyetlerle olacagini on goruyorsun?
4 mertens maaşi vereceğiz azizim bu soruyu soruyorsak vermememiz gerekir. Cevabı bilemedim okanbala uyumuna bağlı.Baba Bernardo gelirse gol ve asist olarak Mertens kadar katkı verebilir mi ?
Abi buna net bir cevabımız olmalı ve net bir 10 numara olarak oynatmalıyız kanatlardan devşirme gibi durmamalı.4 mertens maaşi vereceğiz azizim bu soruyu soruyorsak vermememiz gerekir. Cevabı bilemedim okanbala uyumuna bağlı.
Tamam da karşı argümana karşı kendi argümanını geliştirip cevap vermeyeceksen neden internette Forum gibi ortamlara yazıyorsun kendi görüşlerini amacın ne?tamamdır
Muradım Marjinal faydası kısıtlı bernardonun bize katkısı olmaz ne yapacak bir sezon 5 gol 5 asist Anadolu takımlarına karşıBernardo gelebilir azizim bruno zaman kaybı olur.
Bernardo gelirse ortasahaya gedson gibi biri şart, hoca daha iyi bilir tabi ama torreira-sara-bernardo olmaz meselabernardo gibi, nasri gibi, valbuena gibi ne bilim david silva gibi yarım kanat yarım 10 no topun kıymetini bilen topu eveleyip geveleyip takımı rakip yarı sahada tutabilecek teknik bir sporcu şart
lang da böyle biriydi biraz
Gedson istermisin uygun bonserviseBernardo gelirse ortasahaya gedson gibi biri şart, hoca daha iyi bilir tabi ama torreira-sara-bernardo olmaz mesela
İsterim neden olmasın bildiğimiz adam ama bi kaç yaş gencini bulursak onu tercih ederimGedson istermisin uygun bonservise
Ulasim ben faydasindan bahsetmiyorum gelme ihtimalinden bahsediyorum. Brunoyu manu bırakmaz, kendisi de gelmez. Donnarumma gibi 3 ay oyalanmaya gerek yok. Bernardoya en yuksek teklifi kesin biz yapmışızdır cani isterse gelir. O paraya değer mi değmez ayni fikirdeyiz.Muradım Marjinal faydası kısıtlı bernardonun bize katkısı olmaz ne yapacak bir sezon 5 gol 5 asist Anadolu takımlarına karşı
Ne yapayıp 5 gol 5 asisti Anadolu takımlarına karşı
Ya Bruno ya gitmeliyiz ya da çok iyi genç topçu ya Bernardo çok manası bir transfer ya
Geçen sene de burada bas bas bağırdım İlkay bize yaramaz pep bitirdi onu diye
Dünya düzdür diyene de mi cevap vermemiz lazım meselaTamam da karşı argümana karşı kendi argümanını geliştirip cevap vermeyeceksen neden internette Forum gibi ortamlara yazıyorsun kendi görüşlerini amacın ne?
Sürekli kişisel bildirilerini yayınlamamak mı?
sara gidici ya oraya hayvanoğluhayvan alacağız belli kiBernardo gelirse ortasahaya gedson gibi biri şart, hoca daha iyi bilir tabi ama torreira-sara-bernardo olmaz mesela