- 4 Ağustos 2009
- 90.755
- 71.947
- 5.188
Sanemiz dkda. Vasatizmciler üzgün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz öyle oynamıyoruz bir tane öyle topçu olunca takım bir anda City gibi oynamayacak.Dringling ile çıkma işini Yunus, Singo, Sanchez, Sallai, Sane hepsi yapıyor zaten. Topla dripling yapan oyuncudan ziyade dripling sonrası oyun kurulumda kabız bizim takım. Bağlantı neredeyse hiç olmuyor Barış ve Osi sahadayken.
Bu takıma teknik becerisi yüksek, tempolu ve üst düzey bir bağlantı oyuncusu şart.
Silas Andersenkatılıyorum genel olarak
10 noya genç topçu işine karşıyım kim var ki seçenek zaten bu tip
Ulasim saibariye olur dersin gibime geliyorBiz öyle oynamıyoruz bir tane öyle topçu olunca takım bir anda City gibi oynamayacak.
O çok övülen Yunus Barış sane osimhen gibi topçuların bile skor seviyesi düşük. Bir tane daha düşük skorlu on numara gereksiz lüks olur
Biz öyle oynamıyoruz bir tane öyle topçu olunca takım bir anda City gibi oynamayacak.Dringling ile çıkma işini Yunus, Singo, Sanchez, Sallai, Sane hepsi yapıyor zaten. Topla dripling yapan oyuncudan ziyade dripling sonrası oyun kurulumda kabız bizim takım. Bağlantı neredeyse hiç olmuyor Barış ve Osi sahadayken.
Bu takıma teknik becerisi yüksek, tempolu ve üst düzey bir bağlantı oyuncusu şart.
Daha iyi olur magribi olması en büyük sıkıntıUlasim saibariye olur dersin gibime geliyor
Müthiş bir örnek tebrik ederimDünya düzdür diyene de mi cevap vermemiz lazım mesela![]()
aynı aşağı yukarıMüthiş bir örnek tebrik ederim
Evet tam isabet oldu ödül verilmeli bu müthiş örnek için sezonun postuaynı aşağı yukarı
Senegal’in dünya kupasındaki orta saha hattı orta saha cenneti resmen.
Her ihtiyaca yönelik adam var.
Yav osimhen neyse de biz niye barış alpere katlanmak zorundayız abi dünyadaki hangi üst seviyr takım deibling yapamayan kilit pas atamayan oyuncu kullanıyorki kanatta ya kanat bek oynasın ya forvete evrilsin barışa muhtaçmışız gibi arkasına teknik oyuncular istiyoz da bu adam kanat değil mi abi niye onda olmayan tekniği başkasında arıyoruz
lamine camara tam bizlik olanı ,2-3 gün önce dedim senegalden valla 2-3 adam gelmeli bizeSenegal’in dünya kupasındaki orta saha hattı orta saha cenneti resmen.
Her ihtiyaca yönelik adam var.
40 istiyorlar, 30 verilebilirdi, ben de son halini bayağı beğeniyorum.Admirim şu Gueye kariyerinde yeni yükselişe geçti diye çok gömüldü ama ligin 2. yarısında 3-4 maçını full izledim, acaba aşırı form tuttu ve bu sezona özel mi böyle bilmiyorum ama cidden çok komple bi orta saha. (Uzun pas var, alan kaplama var, top çalma var, topla mesafe kat etme var)
Sence 30-35 verip almaya değer mi?
Biz şampiyon olduk, rahatladık bitti. Yahu şu fenerli kafasına bir yaklaşamıyoruz, adamlar her daim mutlu. Lig bitti adamlar o gelecek bu gelecek diye bizle maytap geçmeye çalışıyorlar. Gerçekten bütün uyuşturucu maddeleri içsen şu kafayı yaşayamazsın. Kendilerini iyice manyak ettiler valla.