Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camavinga gelmez
Bruno gelmez
Van Dijk gelmez
Baumgartner gelmez
Ferdi gelmez

Var mı daha fazla asla gelmeyecek ama niyeyse sürekli inatla yazılan isim?

Dringling ile çıkma işini Yunus, Singo, Sanchez, Sallai, Sane hepsi yapıyor zaten. Topla dripling yapan oyuncudan ziyade dripling sonrası oyun kurulumda kabız bizim takım. Bağlantı neredeyse hiç olmuyor Barış ve Osi sahadayken.

Bu takıma teknik becerisi yüksek, tempolu ve üst düzey bir bağlantı oyuncusu şart.
Biz öyle oynamıyoruz bir tane öyle topçu olunca takım bir anda City gibi oynamayacak.

O çok övülen Yunus Barış sane osimhen gibi topçuların bile skor seviyesi düşük. Bir tane daha düşük skorlu on numara gereksiz lüks olur

Biz öyle oynamıyoruz bir tane öyle topçu olunca takım bir anda City gibi oynamayacak.

O çok övülen Yunus Barış sane osimhen gibi topçuların bile skor seviyesi düşük. Bir tane daha düşük skorlu on numara gereksiz lüks olur
Ulasim saibariye olur dersin gibime geliyor

Dringling ile çıkma işini Yunus, Singo, Sanchez, Sallai, Sane hepsi yapıyor zaten. Topla dripling yapan oyuncudan ziyade dripling sonrası oyun kurulumda kabız bizim takım. Bağlantı neredeyse hiç olmuyor Barış ve Osi sahadayken.

Bu takıma teknik becerisi yüksek, tempolu ve üst düzey bir bağlantı oyuncusu şart.

bence Barış satılmalı. sağ kanatta daha verimli ama orda Sane var. Sol kanatta Lang ile devam (az bonservis ile olursa anca)

Senegal’in dünya kupasındaki orta saha hattı orta saha cenneti resmen.

Her ihtiyaca yönelik adam var.

Admirim şu Gueye kariyerinde yeni yükselişe geçti diye çok gömüldü ama ligin 2. yarısında 3-4 maçını full izledim, acaba aşırı form tuttu ve bu sezona özel mi böyle bilmiyorum ama cidden çok komple bi orta saha. (Uzun pas var, alan kaplama var, top çalma var, topla mesafe kat etme var)

Sence 30-35 verip almaya değer mi?

Yav osimhen neyse de biz niye barış alpere katlanmak zorundayız abi dünyadaki hangi üst seviyr takım deibling yapamayan kilit pas atamayan oyuncu kullanıyorki kanatta ya kanat bek oynasın ya forvete evrilsin barışa muhtaçmışız gibi arkasına teknik oyuncular istiyoz da bu adam kanat değil mi abi niye onda olmayan tekniği başkasında arıyoruz

Kesinlikle katılıyorum çok yazdım bunu

Barışın tekniksizlğini gidermek için bekine 10una forvetine teknik adam koymak zorundasın (takımın ihtiyacı belki bambaşkadır)

Aponun hımbıllığını örtsün diye yanına hızlı adam koymak zorundasın(takıma oyuna gereken belki denge stoperidir)

Toreyranın tüm defolarını kapatsın diye yanına uzun,teknik,fizikli,driblingi olan her boku yapan adam koymak zorundasın bla bla bla

Kadro kurarken bütüne bakılır ok ama bizde kadro tamamen onun eksiğini bu diğerinin eksiğini şu gidersine göre kuruluyo,böyle olunca da ortaya mevcut tarhana çorbası çıkıyor

Bunları görebilen 50 milyonda 5 kişi falanızdır muhtemelen

Biz şampiyon olduk, rahatladık bitti. Yahu şu fenerli kafasına bir yaklaşamıyoruz, adamlar her daim mutlu. Lig bitti adamlar o gelecek bu gelecek diye bizle maytap geçmeye çalışıyorlar. Gerçekten bütün uyuşturucu maddeleri içsen şu kafayı yaşayamazsın. Kendilerini iyice manyak ettiler valla.

Admirim şu Gueye kariyerinde yeni yükselişe geçti diye çok gömüldü ama ligin 2. yarısında 3-4 maçını full izledim, acaba aşırı form tuttu ve bu sezona özel mi böyle bilmiyorum ama cidden çok komple bi orta saha. (Uzun pas var, alan kaplama var, top çalma var, topla mesafe kat etme var)

Sence 30-35 verip almaya değer mi?
40 istiyorlar, 30 verilebilirdi, ben de son halini bayağı beğeniyorum.

Biz şampiyon olduk, rahatladık bitti. Yahu şu fenerli kafasına bir yaklaşamıyoruz, adamlar her daim mutlu. Lig bitti adamlar o gelecek bu gelecek diye bizle maytap geçmeye çalışıyorlar. Gerçekten bütün uyuşturucu maddeleri içsen şu kafayı yaşayamazsın. Kendilerini iyice manyak ettiler valla.

çünkü kaybedecek bir şeyleri yok bu yüzden çok rahatlar

sen şuan bi taht sahibisin, onu korumak istiyorsun, kaybetmekten korktuğun oyuncuların var, işler ters giderse osimhen vs ayrılmak isterse bi daha böyle bi oyuncu/oyuncuları getirebilir miyiz endişen var, ekonomik anlamda tepetaklak gidersek yine 20 yıl önceki karanlık dönemleri tekrar yaşar mıyız endişesi var vs vs

adamlar hangi oyuncuları için bizimkilerle kurduğumuz bağı kurabiliyor, yok ki, başarı yok, ekonomik anlamda zaten hepsi biliyor ki aslında bitikler ama işte ne kadar zengin işadamı var alayı fenerli, bi şekilde kulübün başına geçip döndürüyorlar, e kaybedecek bir şeyleri yok zaten 13 senedir şampiyonluk yok, adamların en son şl maçında ps3 reklamı var saha kenarında

Önder Özen hamlesi tjk için doğru bence, gençleri toplayıp 3-5 yıllık plan yapmaları, denk gelince de Sosa, Gomez, Aboubakar, Talisca gibi adamlar eklemeleri lazım başarılı olmak için.

Direkt şampiyon olucaz falan çok gereksiz baskı oluşturuyorlar üzerlerinde, TSyi takip etmeliler.

Afrika kupasi finalinden once hizli davransaydik 30 milyona aliyorduk Gueye'yi. Fofana su bu derken zaten gec kaldik sonra adamlar satmiyoruz dediler. Sonra da gitti finalde golu doksana takti zaten.

Serbest kalma bedeli 40M€.

Bu paraya Ederson da olabilir. Iyi dusunmek lazim ama hazir oyuncu istiyoruz dersek bundan daha "haziri" yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt