Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de şu açıdan olaya bakalım arkadaşlar, 4 tane genç oyuncu olacak değil mi? eeee bu gençler CL de oynayan ve kupalar kazanan takıma mı gelmek ister yoksa bjk ve fbye mi? bu genç kendini kariyeri için CL de göstermek ister değil mi? kaliteli gençleri almak konusunda biz daha avantajlıyız bu kuralla birlikte.

Kenan geliyorsa barisi satıyoruz demektir
1779367709408.webp

çünkü kaybedecek bir şeyleri yok bu yüzden çok rahatlar

sen şuan bi taht sahibisin, onu korumak istiyorsun, kaybetmekten korktuğun oyuncuların var, işler ters giderse osimhen vs ayrılmak isterse bi daha böyle bi oyuncu/oyuncuları getirebilir miyiz endişen var, ekonomik anlamda tepetaklak gidersek yine 20 yıl önceki karanlık dönemleri tekrar yaşar mıyız endişesi var vs vs

adamlar hangi oyuncuları için bizimkilerle kurduğumuz bağı kurabiliyor, yok ki, başarı yok, ekonomik anlamda zaten hepsi biliyor ki aslında bitikler ama işte ne kadar zengin işadamı var alayı fenerli, bi şekilde kulübün başına geçip döndürüyorlar, e kaybedecek bir şeyleri yok zaten 13 senedir şampiyonluk yok, adamların en son şl maçında ps3 reklamı var saha kenarında
Bazen diyorum ki bu fener başkanları bizde olsa, avrupa da bir kupa daha alırmıydık? adamlar kesenin ağzını sonuna kadar açıyorlar.

lewa fb transferine ben kesin gözüyle bakiyorum

leaoyu da safi 50 milyona rahat baglar

bizimkiler buna karsilik veremez

orta sahaya bile yillardir düzgün isim bulamadilar

keçiören pusuda beklerken , yabancı sınırı kısıtlanmışken ve 6 milyon euro maaş bağlamışken barışın satılabileceğini düşünmek yersiz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt