Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Vizyonu kısıtlı yönetim icardi osimhen sane sanchez uğurcan vs aldıicardi parasina durani alacak gibi bizimkiler
bosuna hayal mayal kurmayin bu yönetimin vizyonu cok kisitli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyonu kısıtlı yönetim icardi osimhen sane sanchez uğurcan vs aldıicardi parasina durani alacak gibi bizimkiler
bosuna hayal mayal kurmayin bu yönetimin vizyonu cok kisitli
Yalamalık bir kadro olmuş
Vizyonu kısıtlı yönetim icardi osimhen sane sanchez uğurcan vs aldı
oyle vallahTransfer aklım dursun babadır gerisini tanımam. Son gün uğurcan çözüp şampiyon yaptı adam
Kenan geliyorsa barisi satıyoruz demektir
Bazen diyorum ki bu fener başkanları bizde olsa, avrupa da bir kupa daha alırmıydık? adamlar kesenin ağzını sonuna kadar açıyorlar.çünkü kaybedecek bir şeyleri yok bu yüzden çok rahatlar
sen şuan bi taht sahibisin, onu korumak istiyorsun, kaybetmekten korktuğun oyuncuların var, işler ters giderse osimhen vs ayrılmak isterse bi daha böyle bi oyuncu/oyuncuları getirebilir miyiz endişen var, ekonomik anlamda tepetaklak gidersek yine 20 yıl önceki karanlık dönemleri tekrar yaşar mıyız endişesi var vs vs
adamlar hangi oyuncuları için bizimkilerle kurduğumuz bağı kurabiliyor, yok ki, başarı yok, ekonomik anlamda zaten hepsi biliyor ki aslında bitikler ama işte ne kadar zengin işadamı var alayı fenerli, bi şekilde kulübün başına geçip döndürüyorlar, e kaybedecek bir şeyleri yok zaten 13 senedir şampiyonluk yok, adamların en son şl maçında ps3 reklamı var saha kenarında
Can uzunun BALON olduğunu düşünüyorum