Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan yıldızı istemem

Hadi jakobsun savunması taş gibi zorlu maçlarda işimize çok yarıyor da

Bu sançezi hiç tutmamak lazım avare gibi dolanıyor sahada hep

Kenan'ı alabilmek için 90-100 m euro para lazım Barış'ı 40'a sattığımız senaryoda bile üzerine 60 m euro lazım. Osimhen'i 80'e aldığımız yerde Kenan'a 100'e çıkamayız oldu da çıktık diyelim Kenan'a vereceğimiz maaş tüm dengeleri yok eder.

--------------------UĞURCAN------------------
SİNGO-----SANCHEZ----VANDİJK-----JAKOBS
--------------HAKAN Ç-----SARA--------------
SANE---------------BRANDT---------------BAY
--------------------OSIMHEN------------------

---------------------JANKAT---------------------
ZEKİ--------LEMINA--------APO-----------EREN
------TORREIRA/U23--ILKAY/NHAGA---------
U23-----------------YUNUS-----------------ARAL
-----------------U23/BERTUĞ-----------------

* Uğurcan , VanDijk , Bay ve Osimhen hariç kadrolara takılmayın kim formda ise onlar oynar ama planlama net bu şekilde olmalı
O orta sahayı Erzurum bile paramparça eder.

Kenan'ı alabilmek için 90-100 m euro para lazım Barış'ı 40'a sattığımız senaryoda bile üzerine 60 m euro lazım. Osimhen'i 80'e aldığımız yerde Kenan'a 100'e çıkamayız oldu da çıktık diyelim Kenan'a vereceğimiz maaş tüm dengeleri yok eder.
Yav ciddi ciddi bunun hesabini mi yapiyorsunuz? Para mi tek sorun?

"Xavi is dead my brother, dead until the end of next season."

Illa bir sakat adami yazacan ha his sasmaz :asd:
İlla derken?

Dönüşü çok uzunmuş ben yeni sezona kadar döner sanıyordum. Hem 2003 ve sonrası doğumlu olup hem de Türkiye'ye gelme ihtimali olan oyuncu stoğu kısıtlı. Bunlar en eli yüzü düzgün olanların 3'ü. Hem kanat hem forvet için Vitor Roque falan da olabilir.

İlla derken?

Dönüşü çok uzunmuş ben yeni sezona kadar döner sanıyordum. Hem 2003 ve sonrası doğumlu olup hem de Türkiye'ye gelme ihtimali olan oyuncu stoğu kısıtlı. Bunlar en eli yüzü düzgün olanların 3'ü. Hem kanat hem forvet için Vitor Roque falan da olabilir.
Aklima Alaba'lar falan geldi gecmis donemlerden, kusura bakma.

Vitor Roque iyi oyuncu ama cok pahali olabilir.

Gerekirse sabaha kadar esssshheekk gibi kosacak bir takim stiyorum

Bizim transfer stratejisi Tottenham düşerse başka West Ham düşerse bambaşka olacak 😁
Pazar gecesini bekleyelim

Khusanov
Anderson
Bruno fernandes
Kenan yıldız

+ Freelerden bir kaç topçu

Fazlasında gözümüz yok

Yahu ne Kenan'ı beyler? Hayal dünyasından çıkın. Bize gelecek yerliler en fazla Hakan Çalhanoğlu ve Can Uzun olur. Bu ikisini alsak zaten yabancıyı serbest bırakırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt