- 21 Ocak 2010
- 72.755
- 51.192
- 5.003
olsa muthis is olur gercekten ama gelmez bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Illa bir degisik yorumun olacak yoksa Kayseri'de seni rahat birakmazlarkenan yıldızı istemem

O orta sahayı Erzurum bile paramparça eder.--------------------UĞURCAN------------------
SİNGO-----SANCHEZ----VANDİJK-----JAKOBS
--------------HAKAN Ç-----SARA--------------
SANE---------------BRANDT---------------BAY
--------------------OSIMHEN------------------
---------------------JANKAT---------------------
ZEKİ--------LEMINA--------APO-----------EREN
------TORREIRA/U23--ILKAY/NHAGA---------
U23-----------------YUNUS-----------------ARAL
-----------------U23/BERTUĞ-----------------
* Uğurcan , VanDijk , Bay ve Osimhen hariç kadrolara takılmayın kim formda ise onlar oynar ama planlama net bu şekilde olmalı
Yav ciddi ciddi bunun hesabini mi yapiyorsunuz? Para mi tek sorun?Kenan'ı alabilmek için 90-100 m euro para lazım Barış'ı 40'a sattığımız senaryoda bile üzerine 60 m euro lazım. Osimhen'i 80'e aldığımız yerde Kenan'a 100'e çıkamayız oldu da çıktık diyelim Kenan'a vereceğimiz maaş tüm dengeleri yok eder.
İlla derken?"Xavi is dead my brother, dead until the end of next season."
Illa bir sakat adami yazacan ha his sasmaz![]()
Aklima Alaba'lar falan geldi gecmis donemlerden, kusura bakma.İlla derken?
Dönüşü çok uzunmuş ben yeni sezona kadar döner sanıyordum. Hem 2003 ve sonrası doğumlu olup hem de Türkiye'ye gelme ihtimali olan oyuncu stoğu kısıtlı. Bunlar en eli yüzü düzgün olanların 3'ü. Hem kanat hem forvet için Vitor Roque falan da olabilir.
kadroya takılma yazdım aloooooO orta sahayı Erzurum bile paramparça eder.
Hatırladım o muhabbetleriAklima Alaba'lar falan geldi gecmis donemlerden, kusura bakma
Taha Şahin'e 5-6m € sıkacak gibi bizimkiler.