Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thuram iyi oyuncu da öyle herkesin 40 mi hemen geliyoruz diyecegi biri değil bence fiziğiyle oynayan bir herif neticede elit takımların bayıldıgı bir herif değil. Eski juvede oynamayazdı mesela
O seviyeyi kanitlamis degil evet katiliyorum, ama ne bileyim sara icin 30 seviyeleri dedikodusu yapilirken 35-40 a thuram "cok iyi" geliyor kulaga.(Gerci bizim maclarda cok begenmedim ayri konu)

O seviyeyi kanitlamis degil evet katiliyorum, ama ne bileyim sara icin 30 seviyeleri dedikodusu yapilirken 35-40 a thuram "cok iyi" geliyor kulaga.(Gerci bizim maclarda cok begenmedim ayri konu)
Kanitlamaktan ziyade herifin en olmuş hali bu daha yükseği yok bana göre fiyat konusu değişir bu arada o oyuncunun kalitesine göre belirnen bir şey değil %100 oranda. Öyle bir orantı kurmamak lazım.

Thuram güçlü fizikli tempolu bir adam orta sahada özellikle büyük maçlarda aradığımız bir profil ama oyun kuruculuğu zayıf. Arkasına da Hakanı alırsak çok ideal orta saha olur

Kralcan
Singo Davinson VanDick Jakobs
Torreira Thuramp
Sane Olmo Rashford
Osimhen

Sara
Barış gitti maalesef

thuram olabilitesi çok mümkün değil mi ya
milli takımda yok
şl de yok
juve de öyle aman aman bir maaşı da yok
bizim dışımızda gideceği bu kalibrede bir takımda yok
35-40 milyon € bonservis 5-6 milyon € yıllık ile çözülebilecek bir isim gibi

Sırf siyahi ve iyi atlet diye orta saha pas trafiğimizde domalttığımız (ve İtalya’daki diğer takımların da) oyuncularına aşırı gereksiz yükseliyorsunuz,

Juventus’un istisnasız tüm büyük maçlarında tekniği yüksek oyuncular thuram’ı follofoş etti

Sırf siyahi ve iyi atlet diye orta saha pas trafiğimizde domalttığımız (ve İtalya’daki diğer takımların da) oyuncularına aşırı gereksiz yükseliyorsunuz,

Juventus’un istisnasız tüm büyük maçlarında tekniği yüksek oyuncular thuram’ı follofoş etti
10 kişi ebemize atladıklarini hafizandan ne çabuk sildin lan şansa ve uğurcan ile geçtik o turu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt