Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
Sözleşmesi biten çok iyi oyuncular var. Şimdiden yoklamak ve kadroya katmak lazım. Denayer ve Mbuku seneye Barco ise 3 hafta sonra sözleşmesi bitecek oyuncular. Marcao satılırsa direkt Denayer’e gidilmeli.
Hocam komple takimi degistirdingedson denayer berg jovic sağ açık sağ bek
valla pek isim bilmiyorum üstatKimi istersin ?
Berghuis gibi bir adam lazım sanki bizevalla pek isim bilmiyorum üstat
sivas'taki max gradel'in ihtiyar olmayanı çok işimize yarardı mesela
Fenerin 1 pts aldı diye mi bölesin ha ?![]()
maçın son düdüğünden beri vaziyetim böyle
gedson denayer berg jovic sağ açık sağ bek
Wind mi yok artık 15-18 den aşağı bırakmazlar onu uçmamak lazımNando
Boey Nelsson Marcao Pva/Ömer
Berkan
Gedson Cica
Morutan Wind Kerem
Ömer-Pva + osdan biri- taylan Wind-Halil rotasyonu ile 3 türk kurali yapariz.
Seneye de artik irfan-nando rotasyon
Az olmuş takımı yenilemek lazım renktasgedson denayer berg jovic sağ açık sağ bek
Berghuis gibi bir adam lazım sanki bize
terim lider olarak cikarsak, transfer rotamiz degisecek demisti. harbiden cok merak ediyorumGedson ve Kanat harici transfer yapacağımızı düşünmüyorum ama Kerem ve Berkan'a gerçekten teklif varsa sezon sonu satarak paraya çevirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Para varsa bu 2 oyuncunun yerli muadillerini devre arası alsak iyi olur. Berkan için Umut Güneş konuşuluyor zaten. Belki Alanya ile Berkan'ı satacağız diyerek Akbaba'nın bonservisi ve sezon sonu ödeme şartı ile anlaşılabilir. Kerem yerine de Midtjylland'taki Türk denenebilir. Çok bonservisi olmaz. Yeni sezona bu 2 oyuncuyu ısındırmış oluruz.
Tansel, gurbetçi yerli transferler bekliyorum demiş.terim lider olarak cikarsak, transfer rotamiz degisecek demisti. harbiden cok merak ediyorum
Puan farki 7 ye düşsün
eren dinkcidir. nerede dedi kiTansel, gurbetçi yerli transferler bekliyorum demiş.