GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 59

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,7K
Sayfa
59/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesi biten çok iyi oyuncular var. Şimdiden yoklamak ve kadroya katmak lazım. Denayer ve Mbuku seneye Barco ise 3 hafta sonra sözleşmesi bitecek oyuncular. Marcao satılırsa direkt Denayer’e gidilmeli.

GqxWk1.gif

maçın son düdüğünden beri vaziyetim böyle
Fenerin 1 pts aldı diye mi bölesin ha ?

Nando
Boey Nelsson Marcao Pva/Ömer
Berkan
Gedson Cica
Morutan Wind Kerem

Ömer-Pva + osdan biri- taylan Wind-Halil rotasyonu ile 3 türk kurali yapariz.
Seneye de artik irfan-nando rotasyon

Gedson ve Kanat harici transfer yapacağımızı düşünmüyorum ama Kerem ve Berkan'a gerçekten teklif varsa sezon sonu satarak paraya çevirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Para varsa bu 2 oyuncunun yerli muadillerini devre arası alsak iyi olur. Berkan için Umut Güneş konuşuluyor zaten. Belki Alanya ile Berkan'ı satacağız diyerek Akbaba'nın bonservisi ve sezon sonu ödeme şartı ile anlaşılabilir. Kerem yerine de Midtjylland'taki Türk denenebilir. Çok bonservisi olmaz. Yeni sezona bu 2 oyuncuyu ısındırmış oluruz.

Gedson ve Kanat harici transfer yapacağımızı düşünmüyorum ama Kerem ve Berkan'a gerçekten teklif varsa sezon sonu satarak paraya çevirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Para varsa bu 2 oyuncunun yerli muadillerini devre arası alsak iyi olur. Berkan için Umut Güneş konuşuluyor zaten. Belki Alanya ile Berkan'ı satacağız diyerek Akbaba'nın bonservisi ve sezon sonu ödeme şartı ile anlaşılabilir. Kerem yerine de Midtjylland'taki Türk denenebilir. Çok bonservisi olmaz. Yeni sezona bu 2 oyuncuyu ısındırmış oluruz.
terim lider olarak cikarsak, transfer rotamiz degisecek demisti. harbiden cok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt